ΕΠΣ Δωδεκανήσου: «Συγκινητική ανταπόκριση, η προσπάθεια συνεχίζεται»

Print Friendly, PDF & Email

Ιδιαίτερα συγκινητική για ακόμη μια φορά, η ανταπόκριση των Σωματείων της δύναμης της ΕΠΣΔ, των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, των διαιτητών και όλων των ενδιαφερόμενων, στο κάλεσμα του Προέδρου κ. Διακοφώτη και των μελών της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ στο να συνδράμουμε και να στηρίξουμε τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στις περιοχές της Αττικής.

Η προσφορά σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη υγιεινής, ρουχισμού, φαρμακευτικής φροντίδας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, το αίσθημα αλληλεγγύης απέναντι στους πληγέντες συνανθρώπους μας, δεν έμεινε στα λόγια αλλά έγινε πράξη. Η ΕΠΣΔ ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της και ιδιαίτερα τα Σωματεία «ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ» και «ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ» για την πολύτιμη αρωγή τους.

Η προσπάθεια συνεχίζεται ακόμη, οι ανάγκες των συνανθρώπων μας πολλές, η ΕΠΣΔ, θα συνεχίσει να συγκεντρώνει τα είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία της στο Ε.Α.Κ. και θα αναλάβει την αποστολή τους, μέσω συνεργασίας με την ΕΠΣΑΝΑ (1ο χλμ Ρόδου- Καλλιθέας, τηλ. επικοινωνίας:2241026788)

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή