Αρχική ΕΠΟ Ε.Π.Σ. ΕΠΣ Ευβοίας: Παραιτήθηκε ο Παπακωνσταντίνου, νέος πρόεδρος ο Ρέτσας

ΕΠΣ Ευβοίας: Παραιτήθηκε ο Παπακωνσταντίνου, νέος πρόεδρος ο Ρέτσας

Σε αναδιάρθρωση της Εκτελεστικής της Επιτροπής προχώρησε η ΕΠΣ Ευβοιας μετά την υποχρεωτική παραίτηση του προέδρου Γιάννη Παπακωνσταντίνου.

Στην συνεδρίαση που έλαβε χώρα στις 16 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Ρέτσας εκλέχθηκε πρόεδρος της Ένωσης με ομόφωνη απόφαση, ενώ νέο πρόσωπο ως τακτικό μέλος είναι ο Δημήτρης Πανταζής.

Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γιάννης Ρέτσας
Α’ Αντιπρόεδρος: Τάσος Τσεκούρας
Β’ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Αλαφάκης
Γενικός γραμματέας: Γιώργος Πίσχινας
Ταμίας: Αντώνης Παπαδάκης
Αναπληρωτής ταμίας: Άγγελος Μισιρλής
Αναπληρωτής γραμματέας: Γιάννης Λάμπρου
Μέλη: Δημήτρης Ιωσήφ, Λευτέρης Κατσαντώνης, Κυριάκος Καλυβίτης, Δημήτρης Πανταζής

Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου υποχρεώθηκε σε παραίτηση λόγω της επικείμενης δίκης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών (27/9) για τη γνωστή υπόθεση της “συμμορίας” στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ βαρύνεται με τις κατηγορίες της αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνων (κακούργημα) και της σύστασης συμμορίας (πλημμέλημα) στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου είναι η δεύτερη φορά που αναγκάζεται να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου λόγω δικαστικών εκκρεμοτήτων, συνεπώς είναι δις “έκπτωτος”. Είχε παραιτηθεί και παλαιότερα αλλά όταν η υπόθεση της “συμμορίας” ήταν μεταξύ των συμβουλίων εφετών και με τα αιτήματα αναίρεσης είχε επιστρέψει στην προεδρία της ΕΠΣ Ευβοίας με εκλογές.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο της ΕΠΣ Ευβοίας που ανακοινώνει την αναδιάρθωση

Exit mobile version