ΕΠΣ Ζακύνθου: Με δέκα ομίλους η Γ’ Εθνική για να μειωθούν τα έξοδα

Print Friendly, PDF & Email

Νέα επιστολή προς την ΕΠΟ έστειλε η ΕΠΣ Ζακύνθου, ζητώντας από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να διευρύνει τους ομίλους της Γ’ Εθνικής σε 10 όπως και τον αριθμό των ομάδων και να ανέβουν οι δευτεραθλητές των Ενώσεων για να μειωθούν τα κόστη των μετακινήσεων.

Η πρόταση της ΕΠΣ Ζακύνθου συμπίπτει με αυτήν της ΕΠΣ Αχαϊας, η οποία επίσης ζητεί το επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να διεξαχθεί σε δέκα ομίλους, ειδικότερα εφόσον δημιουργηθεί ο λεγόμενος “κρητικός όμιλος”.

Ωστόσο η ΕΠΟ ενέκρινε ήδη την προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στην οποία προβλέπεται η δημιουργία οκτώ ομίλων.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής όπως δημοσιεύθυηκε στο sportfmpartas.gr:

«Κύριε Πρόεδρε, Μετά από δέσμευσή σας στην Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. 28/06/2018, για την δημιουργία Ομίλου Κρήτης στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία 2019 – 2020, αλλά και ότι θα εξετάσετε και όλα τα άλλα αιτήματα της υπόλοιπης νησιωτικής Ελλάδας, και με δεδομένο, το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, βλέποντας καθημερινά να αποχωρούν σωματεία μη δηλώνοντας συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, αλλά και της αδιαφορίας και απαξίωσης που βιώνει το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, επανερχόμαστε στα αιτήματά μας, που σας έχουμε στείλει και για άλλη μια φορά σας προτείνουμε: Την αύξηση των Ομίλων της Γ΄ Εθνικής σε δέκα (10), έτσι ώστε να μειώνονται τα έξοδα αποστάσεων και διανυκτερεύσεων, δίνοντας συγχρόνως και τη δυνατότητα στις δευτεραθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ., να δηλώσουν συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 και δεν δηλώνει συμμετοχή ή αποχωρεί λόγω των ανωτέρω προβλημάτων, την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020, π.χ. ΑΟ Κατασταρίου της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου.

Κύριε Πρόεδρε, εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε, γιατί γνωρίζουμε ότι θα δείτε και θα εξετάσετε με πολύ μεγάλη συμπάθεια και προσοχή τα αιτήματά μας, αλλά και ότι όσες φορές μας έχετε υποσχεθεί κάτι, το έχετε κάνει πραγματικότητα».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή