ΕΠΣ Ηλείας: Αποκλεισμός σωματείου λόγω προσφυγής “μέλους” στην δικαιοσύνη

Print Friendly, PDF & Email

Αγωγή με την οποία ζητεί την ακύρωση των εκλογών της ΕΠΣ Ηλείας που έγιναν την 1/2/2017, ως παράνομων, και το ορισμό ημερομηνίας για τη διεξαγωγή νέων εκλογών κατέθεσε τον περασμένο Ιούλιο στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηλείας ο Π. Σταθόπουλος,

Στις εκλογές επανεξελέγη στη θέση του προέδρου ο Αρ. Κουλούρης.

Ο Σταθόπουλος στην αγωγή του υποστηρίζει ότι οι εκλογές έγιναν νωρίτερα από την συμπλήρωση τετραετίας της απελθούσης διοίκησης και ότι δεν προηγήθηκε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Δύο ημέρες μετά τη δημοσίευση του θέματος στο Soccerplus, η ΕΠΣ Ηλείας αποφάσισε αποκλεισμό της Προόδου Σαλμώνης από το προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, εάν το μέλος του σωματείου κ. Σταθόπουλος Πέτρος δεν ανακαλέσει την αγωγή που έχει καταθέσει εντός 30 ημερών από την ημέρα κοινοποίησης της απόφασης της Ε.Ε./ΕΠΣΗ και για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζεται η παράβαση.

Με έγγραφό της προς την διοργανώτρια, η διοίκηση του σωματείου εκφράζει την δική της άποψη και διαμαρτυρία επί του θέματος ως εξής:

«Κύριε πρόεδρε,

Στο ανωτέρω έγγραφό σας, με τίτλο «επιβολή ποινών κλπ» αναφέρετε, πως η ποινή στο σωματείο μας επεβλήθη, διότι ο Πέτρος Σταθόπουλος είναι μέλος μας. Όμως στο άρθρο 35 του ΚΑΠ είναι σαφές, πως το σωματείο έχει ευθύνη, όταν ο προσφεύγων είναι μέλος του ΔΣ κι ό,τι άλλο αναφέρεται στο εν λόγω άρθρο (2γ), πράγμα το οποίο δε συμβαίνει με τον Σταθόπουλο»

Διαμαρτυρόμαστε για την απόφασή σας 12/23-8-2017, γιατί αυτή δεν εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 35 του ΚΑΠ. Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε, να την ανακαλέσετε, για να μη βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να προσφύγουμε στην ανώτερη αρχή του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου είμαστε βέβαιοι, ότι θα δικαιωθούμε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή