EΠΣ Ηρακλείου: “Καμπανάκι” για την στασιμότητα εργασιών στο Παγκρήτιο

ΕΠΣ Ηρακλείου
Print Friendly, PDF & Email

ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς το Δήμο Ηρακλείου, την ΕΠΟ και την περιφέρεια Κρήτης έστειλε η ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, παρατηρώντας ότι υπάρχει “στασιμότητα εργασιών” στο Παγκρήτιο, που έχει “επιλεγεί” για να είναι η έδρα της Εθνικής για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ως γνωστόν τα δύο επόμενα παιχνίδια της Εθνικής τον Ιούνιο για την προκριματική φάση του EURO 2020 θα γίνουν στο ΟΑΚΑ, όμως ο αγώνα του Σεπτεμβρίου για να γίνει στο Παγκρήτιο, θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι εργασίες που έχουν αποφασιστεί να γίνουν.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου εκφράζει την ανησυχία του και ζητεί ενημέρωση.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Κύριε Δήμαρχε Ηρακλείου

Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ

Τον προσεχή Σεπτέμβριο, όπως έχει γίνει επισήμως γνωστό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Λιχτενστάιν για την προκριματική φάση του EURO 2020.

Παρότι όμως το διάστημα έως το παιχνίδι του Σεπτεμβρίου είναι λιγότερο από τέσσερις μήνες, παρατηρούμε από τις τακτικές επισκέψεις μας στις εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου Σταδίου να υπάρχει μια στασιμότητα στις εργασίες.

Κατά τις επισκέψεις και τις συναντήσεις στο Ηράκλειο των ανθρώπων της ΕΠΟ και της UEFA, που είχαμε την τιμή να είμαστε παρόντες, αυτές οι εργασίες είχαν τεθεί ως προαπαιτούμενα ούτως ώστε να είναι δυνατή η πραγματοποίηση της απόφασης της Ε.Ε της ΕΠΟ για να χρησιμοποιηθεί το Παγκρήτιο Στάδιο ως έδρα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών για τα επόμενα τέσσερα χρόνια…

Μεγαλύτερο ακόμα προβληματισμό, μας προξενεί ότι παρατηρούμε ότι δεν γίνεται καμία εργασία στο θέμα της αποκατάστασης του σκέπαστρου του Παγκρήτιου και εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας γι’ αυτό το γεγονός.

Ως φορέας που έχουμε άμεση σχέση με το ζήτημα της παρουσίας της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΗ

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή