Εκλογές στο σκοτάδι χωρίς να είναι γνωστοί οι υποψήφιοι για την Ε.Ε.!

Print Friendly, PDF & Email

Ενώ οι εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο το μεσημέρι και βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή τους συμβαίνει το εξής παράδοξο: Τα σωματεία που θα πάνε να ψηφίσουν δεν γνωρίζουν ποιοι θα είναι υποψήφιοι για τις εκλογές!

Και αυτό συμβαίνει διότι η απερχόμενη E.E. της ΕΠΣ Καρδίτσας παρότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης (29/1) με θέμα την ανακήρυξη των υποψηφίων μέχρι σήμερα (31/1) δεν έχει δημοσιοποιήσει τα ονόματά τους στην επίσημη ιστοσελίδα της Ενωσης, ούτε τα γνωστοποίησε εγγράφως στα σωματεία.

Αυτό σημαίνει ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα τα σωματεία θα πάνε να ψηφίσουν χωρίς να ξέρουν ποιοι είναι οι υποψήφιοι, ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το κύρος και το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας, όπως σχολιάζουν πηγές προσκείμενες στην παράταξη “Συμμαχία Για Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο Της Καρδίτσας”.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η απερχόμενη η διοίκηση της ΕΠΣ Καρδίτσας παρότι δεν έχει ανακοινώσει ποιοι είναι υποψήφιοι, έσπευσε να ανακοινώσει ποιους αποκλείει από υποψήφιους χωρίς καν να έχουν θέσει υποψηφιότητα, βασιζόμενη σε πληροφορίες που άντλησε από ιστοσελίδες!

Η ίδια διοίκηση, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, αναγκάστηκε κάποιους από αυτούς να τους κάνει δεκτούς όταν αξιολόγησε τα έγγραφα που κατέθεσαν, δείχνοντας ότι στερείται της σοβαρότητας που απαιτείται για την ακέραιη διοργάνωση μίας τόσο σοβαρής διαδικασίας όπως οι αρχαιρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (1/2) τα πρόσωπα που αποκλείστηκαν από υποψήφιοι έχουν προσφύγει εναντίον της απόφασης στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή