Αρχική ΕΠΟ Ε.Π.Σ. ΕΠΣ Κυκλάδων: Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων για τα κρούσματα βίας στους διαιτητές

ΕΠΣ Κυκλάδων: Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων για τα κρούσματα βίας στους διαιτητές

Η ΕΠΣ Κυκλάδων με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την αναβολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων της για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα τελευταία κρούσματα βίας κατά των διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Πρωταθλήματος και της πλειοψηφίας των διαιτητών της, αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων των Πρωταθλημάτων της για το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Φεβρουαρίου 2020 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα τελευταία κρούσματα βίας κατά των διαιτητών.

Επίσης θα συνταχθεί και θα αποσταλεί τελεσίγραφο προς τα σωματεία για την αυστηρή τήρηση των Κανονισμών με προοπτική διασφάλισης των Διαιτητών, Ποδοσφαιριστών, Προπονητών, Παραγόντων, Φιλάθλων και την ομαλή διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων. Το τελεσίγραφο αυτό θα έχει άμεση εφαρμογή από τους επόμενους αγώνες.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Φρέρης Ειρηναίος Παρούσης Γεώργιος

Η ανακοίνωση των διαιτητών

Με ανακοίνωσή τους οι διαιτητές της ΕΠΣ Κυκλάδων γνωστοποιούν την σύμφωνη γνώμη τους με τις προτάσεις της διοργανώτριας αρχής, αποφασίζοντας κώλυμα για τις προσεχείς αγωνιστικές αυτό το Σαββατοκύριακο.

Exit mobile version