Η απάντηση στον Αντιπεριφερειάρχη νοτίου Αιγαίου και οι ευχές στον Διακοφώτη

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης, με επιστολή του, απαντά στον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Λεονταρίτη.

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,

μάλλον με ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ αστείο μου μοιάζει η επίθεση που εξαπολύσατε προς το πρόσωπο μου τέτοια μέρα, 1 Απριλίου 2019.

Σέβομαι την θέση σας και δεν μπαίνω σε « λεπτομέρειες» που όπως γνωρίζετε μπορώ. Απλά να σας δηλώσω ότι

1._ Ουδεμία στήριξη από κανένα κόμμα εισπράξαμε στις πρόσφατες εκλογές της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα ( Ο αντίπαλος συνδυασμός είχε καταφανέστατη κομματική υποστήριξη)

2._ Το νέο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων αποτελείται από ανθρώπους όλων των κομματικών αποχρώσεων και παρατάξεων ( μέχρι και ακομμάτιστοι εκλέχθηκαν).

3._ Δεν υπήρξε « οριακή» επανεκλογή μας αλλά «άνετη» ( 11 – 7 ψήφοι ) και αν συνυπολογίζονταν οι τρεις (3) αλλαγές ψήφων τις οποίες όλοι γνωρίζουν πως έγιναν (υπάρχουν τα σχετικά έγγραφα, μηνύματα και e-mail) θα μιλούσαμε για 14 -4 ψήφους !!! (Δεν υπολογίζονται επίσης και τέσσερα σωματεία που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου αλλά εκφράστηκαν ανοιχτά υπέρ του νέου Δ.Σ. Άρα 18-4).

4._ Όντως αυτά τα πέντε χρόνια της Περιφερειακής Διοίκησης σας, έχετε δώσει για συνδιοργανώσεις σε τουρνουά Υποδομών 46.000 £ ( περίπου) μη συνυπολογιζόμενης της φετινής χρονιάς, για την οποία αναμένουμε την θετική απάντηση σας.

5._ Όντως τα τέσσερα χρόνια της Διοίκησης μας, η Περιφέρεια στήριξε τα αιτήματα των σωματείων μας για τροποποίηση των δρομολογίων πλοίων και επιτέλους την τελευταία χρονιά που διανύουμε, η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και τα Σωματεία της αποφεύγουν την χρονοβόρο διαδικασία αιτημάτων μέσω της Περιφέρειας και των δήμων και με απευθείας αίτημα τους προς τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επιτυγχάνεται η τροποποίηση των δρομολογίων και η γενναία ενιαία έκπτωση του 50% των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

6._ Η ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Σύρου-Ερμούπολης έγινε μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

7._ Πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι οποιαδήποτε Περιφερειακή Αρχή προκύψει, ανεξαρτήτως κομματικής στήριξης, να υλοποιηθεί το πρόγραμμα των 4.000.000,00 £, το οποίο έχετε εξαγγείλει για τις αθλητικές ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις (αν και δεν είναι δική σας αρμοδιότητα όπως κι εσείς το βεβαιώνετε) που τόσο πολύ ανάγκη έχουν τα σωματεία και οι αθλητές του Νομού μας.

Χαίρομαι που «κοιτάτε κατάματα τον ήλιο», όπως και η κοινωνία μια και η επόμενη μέρα των εκλογών σας ( Περιφερειακές εκλογές ) να μας βρει όλους ενωμένους και αγαπημένους για το καλό του ποδοσφαίρου της Περιφέρειας μας.

Καλή επιτυχία και στον συνάδελφο, φίλο και συνεργάτη στην Ελληνική

Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτη

Διακοφώτη, ο οποίος είναι συνυποψήφιος με τον συνδυασμό σας.

Το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας.

Πηγή: sportcyclades24.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή