ΕΠΣ Λάρισας: Ομόφωνα εγκρίθηκαν διοικητικός και οικονομικός απολογισμός (pics)

Print Friendly, PDF & Email

Με την παρουσία περισσότερων από το 80% των σωματείων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου 2020 η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΝ Λάρισας.

Στην Τ.Γ.Σ. παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Μπουχλαριώτη Δ. ο Οικονομικός Απολογισμός του 2019 ο οποίος έχει ήδη ελεγχτεί από Ορκωτό Λογιστή – μια προεκλογική δέσμευση της διοίκησης που την έχει τηρήσει όλα τα χρόνια από τότε που εκλέχθηκε – με τα σωματεία να επικροτούν τη Διοίκηση για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών της Ένωσης.

Έπειτα παρουσιάστηκε ο Διοικητικός Απολογισμός με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΝΛ να αναφέρει αναλυτικά τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η διοίκηση για να αναβαθμίσει τα πρωταθλήματα και να βοηθήσει τους παράγοντες που ματώνουν οικονομικά.

Τα δωρεάν χειρουργεία και οι αποκαταστάσεις των ποδοσφαιριστών, η μείωση των εξοδολογίων των διαιτητών, το πολύ χαμηλό παράβολο συμμετοχής στα πρωταθλήματα, η δωρεάν δήλωση συμμετοχής σε κύπελλο και πρωταθλήματα υποδομών, η κάλυψη των οδοιπορικών των διαιτητών σε όλη τη Β’ κατηγορία και η κάλυψη των εξόδων των παρατηρητών αγώνων από την ΕΠΣΝΛ, η οικονομική ενίσχυση στα σωματεία της Β’ κατηγορίας που θα φτάσουν στην προημιτελική φάση του κυπέλλου, η πριμοδότηση σε δημιουργία νέων σωματείων και η επαναδραστηριοποίηση ανενεργών σωματείων είναι κάποιες από τις πρωτοβουλίες της διοίκησης για να στηρίξει τα σωματεία σε αυτές τις οικονομικά δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα μας και δη το ποδόσφαιρο.

Επιπλέον, στον οργανωτικό τομέα του Διοικητικού Απολογισμού η υλοποίηση της απόφαση της περσινής Γ.Σ. για δύο ομίλους στην Α1΄ και τρεις ομίλους στην Β’ κατηγορία με γεωγραφικά κριτήρια συνέβαλε τα μέγιστα για πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα με μικρότερα έξοδα για τις ομάδες, ενώ ταυτόχρονα οι live αναμετρήσεις στο site της Ένωσης, οι κοινωνικές εκδηλώσεις (χριστουγεννιάτικη γιορτή, χοροεσπερίδα κλπ), τα τουρνουά ακαδημιών grassroots σε συνεργασία με την ΕΠΟ, η οικονομική στήριξη αναξιοπαθούντων ποδοσφαιριστών ήταν κάποιες από τις σημαντικές κινήσεις της διοίκησης και να αναδείξει την κοινωνική της προσφορά.

Τόσο ο Οικονομικός όσο και ο Διοικητικός Απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα από το σώμα της Συνέλευσης δίνοντας τη συναίνεση στον Πρόεδρο και το υπόλοιπο Δ.Σ. να συνεχίσουν το έργο τους. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε και ο Οικονομικός Προϋπολογισμός, όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΣΝ Λάρισας ο οποίος έγινε επίσης ομόφωνα αποδεκτός.

Με το πέρας των θεμάτων της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας της Ένωσης, ενώ στο τέλος διεξήχθη και η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Τα ζευγάρια που προέκυψαν ήταν Λάρισα 2012 – Φαλανιακός, ΠΟ Ελασσόνας – ΑΟ Μαυροβουνίου, Πελασγιώτιδα – Αετός Μακρυχωρίου, Ηρακλής Λάρισας – Οικονόμος Τσαριτσάνης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή