ΕΠΣ Μακεδονίας: Αναβολή των πρωταθλημάτων υποδομής των Κατηγοριών από Κ7 έως Κ12

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την έξαρση του κορωνοϊού, η ΕΠΣΜ αποφάσισε να αναβληθούν όλοι οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομών των Κατηγοριών από Κ7 έως Κ12.

Μένει, να δούμε τι θα αποφασιστεί για την τύχη των αναμετρήσεων των ανδρών, που έχουν οριστεί για το Σαββατοκύριακο (14,15/3).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την ΕΠΣ Μακεδονίας γίνεται γνωστό ότι την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, το απόγευμα, θα ανακοινωθούν τυχόν αναβολές αγώνων των πρωταθλημάτων Ανδρών και Υποδομών, από Κ 13 έως Κ 17, που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Μαρτίου 2020, λόγω μη έγκαιρης ενημέρωσης από τους δήμους της διαθεσιμότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων, που φιλοξενούν αγώνες ποδοσφαίρου.

Επίσης, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των πρωταθλημάτων Υποδομών, των κατηγοριών από Κ 7 έως και Κ 12, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Μαρτίου 2020 στα Ιδιωτικά κέντρα, ως και οι προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια των ομάδων, που συμμετέχουν στις ανωτέρω κατηγορίες.

Παρακαλούμε όπως λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί δυνάμει της με αριθμό 982 / 10-3-2020 ΚΥΑ (Κοινής Υπουργικής Απόφασης) με θέμα την επιβολή μέτρου προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας χώρων αθλητικών εκδηλώσεων και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων με παρουσία άνω των εξήντα (60) ατόμων στον αγωνιστικό χώρο διεξαγωγής του αθλήματος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή