ΕΠΣ Ρεθύμνου: Ο διαιτητής τον απέβαλλε κι αυτός του έσπασε το στυλό!

Print Friendly, PDF & Email

Σε καταγγελία προχώρησε ο ΠΑΟ Αλφάς προς την ΕΠΟ, την Επιτροπή πρωταθλημάτων ΕΠΟ, τον Αθλητικό Δικαστή κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, την ΕΠΣ Ρεθύμνου και τα ΜΜΕ ως προς την αντιμετώπιση που τυγχάνει από την Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Η διοίκηση του ΠΑΟ Αλφάς ζητάει από τον αθλητικό δικαστή κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου να ελεγθεί η Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣΡ, θεωρώντας βάρβαρη την ποινή των 4 αγωνιστικών, που επιβλήθηκε στον ποδοσφαιριστή της, Χριστοδούλου στο παιχνίδι με την Κάλυβο στις 25 Μαρτίου, ο οποίος διαμαρτυρόμενος στον διαιτητή κατέβασε το παντελονάκι του. Αυτή την ποινή την φέρνει σε αντιδιαστολή με την ποινή 3 αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον ποδοσφαιριστή της Ασή Γωνιάς Μπουτοβίνας, σε παιχνίδι της ίδιας αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣΡ.

Με την παρακάτω καταγγελία ο ΠΑΟ Αλφάς έχει επισυνάψει το φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης Κάλυβος – ΠΑΟ Αλφάς, όπως και τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΡ για τα δύο περιστατικά.

Αναλυτικά, η επιστολή του ΠΑΟ Αλφάς με την καταγγελία της ομάδας, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κύριοι στις 25-3-18 ο διαιτητής απέβαλλε με 2η κίτρινη (κόκκινη) τον ποδοσφαιριστή μας Χριστοδούλου. Η πειθαρχική ΕΠΣΡ με , μίσος, εμπάθεια και πέρα από κάθε κανονισμό και λογική τον τιμώρησε αντί 1 αγωνιστικής με 4!!!!! , κάνοντας Παγκόσμιο Ρεκόρ βάρβαρης ποινής.

Την ίδια στιγμή στο Φ,Α, είχε αναγραφεί ποδοσφαιριστής του ΑΟ Ασή Γωνιά για ΤΡΙΑ Παραπτώματα 1. «Αποβλήθηκε με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για ανάρμοστη λεκτική συμπεριφορά» κλπ. 2. Γράφει ο διαιτητής παρκάτω:

«Μετά την αποβολή του κινήθηκε προς το μέρος του πήρε το ΣΤΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑΣΕ!!!!»»3. (Ο ίδιος ποδοσφαιριστής,)»» μετά τη λήξη του αγώνα, πήγε ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ των διαιτητών όπου λεκτικά συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα προς τον Α βοηθό» κλπ. Δηλαδή «εξύβρισε, έσπασε το στυλό, μπήκε στα αποδυτήρια, νέες απειλές κλπ.» «Η «Ανεξάρτητη Πειθαρχική***» το τιμώρησε με ….. ΜΙΑ Αγωνιστική για …κάθε παράπτωμα 3(1+1+1) και τον ποδοσφαιριστή μας (2ηκίτρινη) 4!!!!!!

Κύριοι επειδή ΟΛΑ έχουν ΟΡΙΑ παρακαλούμε να ελέχθη η καταγγελία μας, σημειώνουμε ότι όταν τηλεφωνήσαμε στην Επιτροπή Εφέσεων (τηλ. 2109891816) και τους είπαμε τι γράφει και απόρησαν !!! λέγοντας μας λάθος έκαναν «μας είπαν» με πολύ ευγένεια.

Στείλτε τους έγγραφο να το δουν γιατί είναι αμαρτία το σωματείο να πληρώσει παράβολο 200 ευρώ κλπ. Στείλαμε έγγραφο το απέρριψαν ΣΗΜΕΙΩΣΗ ο ίδιος Πρόεδρος είχε επιβάλλει απίστευτη ποινή παλαιότερα κάναμε προσφυγή και «ξευτιλίστηκε/Εξαφάνισαν» πλην βαγθμούς, πρόστιμα και μείωσαν από…Ισόβια την ποινή του Προέδρου μας.

Φαίνεται κύριε Αθλητικές Δικαστή ότι έδρασε ρεβανσιστικά!!!!

Με εκτίμηση το ΔΣ ΠΑΟ Αλφάς».

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ

«Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Ρ. στη συνεδρίαση της 27-3-2018, επικύρωσε ομόφωνα τις παρακάτω ποινές:

2) Στον ποδ/στή Χριστοδούλου Μιχαήλ-Άγγελο του σωματείου ΠΑΟ Αλφά με αριθ. Δελ. 1119542 επιβάλλει ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «40 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περιπτ. (δ) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα {Διότι στο 51΄λεπτό του αγώνα ενώ ο διαιτητής του επέδειξε κίτρινη κάρτα λόγω διαμαρτυρίας σε απόφασή του, εξεδήλωσε εμπράκτως σε βάρος του υβριστική συμπεριφορά ήτοι κατέβασε το αθλητικό του παντελονάκι} – στον αγώνα Α’ Κατηγορίας ΑΟ Καλύβου – ΠΑΟ Αλφάς της 25-3-2018.

7) Στον ποδ/στή Μπουτοβίνα Πανταζή του σωματείου ΑΟ Ασή Γωνιάς με αριθ. Δελ. 1158160 Επιβάλλει: 1) Ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέραςκαι χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περίπτ. (α) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα {Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για ανάρμοστη λεκτική του συμπεριφορά προς τον Α΄ βοηθό διαιτητή {του απηύθυνε έκφραση μειωτική για την διαιτητική του ικανότητα)} 2) Ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περίπτ. (α) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (θ) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα {Διότι μετά την αποβολή του επέδειξε και πάλι ανάρμοστη διαγωγή προς τον Ά βοηθό Διαιτητή (κινήθηκε προς το μέρος του πήρε τον στυλό του και την έσπασε}. 3) Ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο «10 ευρώ» για παράβαση του άρθρου 10 παραγ. 1 περίπτ. (α) εδάφιο (Ι) σε συνδυασμό και με την παραγ. (θ) του ιδίου άρθρου καθώς και με την παραγ. 2 περιπτ. (δ) του ιδίου άρθρου του Πειθαρχικού Κώδικα {Διότι μετά την λήξη του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια των Διαιτητών όπου λεκτικά συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα και πάλι προς τον Ά βοηθό Διαιτητή}.

Συνολική Επιβαλλόμενη Συγχωνευτική Ποινή: Σύμφωνα με την παραγ. 3 σε συνδυασμό και με την παραγ. (2) περιπτ. (δ) του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα. Ποινή αποκλεισμού τριών (3) (1+1+1=3) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο «30 ευρώ» – στον αγώνα Β’ Κατηγορίας ΑΟ Ασή Γωνιάς – ΑΟ Λιβαδίων της 25-3-2018».

Πηγή: goodnet.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή