ΕΠΣ Φθιώτιδας: Απειλεί να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα ο ΑΟ Τσούκας λόγω διαιτητών

Print Friendly, PDF & Email

Ετοιμος να αποχωρήσει από τη β’ κατηγορία της ΕΠΣ Φθιώτιδας λόγω της αντιμετώπισης που έχει από τους διαιτητές είναι ο ΑΟ Τσούκας, κάτι που γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του μετά το ματς με τον Ατρόμητο Παλαιάς Γιαννιτσούς.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Δυστυχώς  σε ένα ακόμα ματς, πρωταγωνιστές δεν ήταν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, οι οποίοι σημειωτέων αγωνίστηκαν σε αθλητικά πλαίσια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα μεταξύ τους. Αρνητικοί πρωταγωνιστές της συνάντησης ήταν ο διαιτητής Κολοβός και ο δεύτερος βοηθός του Τσιαφίτσας, οι οποίοι «κατάφεραν» – γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να μετατρέψουν ένα ήσυχο ματς σε παρωδία. Αρχικά ο βοηθός Τσιαφίτσας, σήκωνε οφσάιντ ακόμη και πίσω από τη σέντρα, εναντίον και των δύο ομάδων, ενώ ο διαιτητής Κολοβός, για να αποδείξει τον τίτλο του ως « ο απόλυτος άρχων του αγώνα», απέβαλε τρεις παίκτες των γηπεδούχων που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για τις «εγκληματικές» αποφάσεις του βοηθού του.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, δεν πάει άλλο. Σήμερα παρακολούθησαν όλοι ένα διαιτητικό έγκλημα που διεπράχθη σε βάρος του ποδοσφαίρου. Σε έναν αγώνα, χωρίς καμία αντέγκληση μεταξύ των 22 ποδοσφαιριστών, βρέθηκαν δύο άνθρωποι, αδαείς και επικίνδυνοι και διέλυσαν την ομάδα μας. Δεν σεβάστηκαν τους κόπους μας, τις προσωπικές, οικογενειακές και οικονομικές θυσίες μας και με το έτσι θέλω υπέγραψαν την καταδίκη μας. Ας είναι λοιπόν. Αφού τόσο καιρό φωνάζουμε και κανένας δεν μας ακούει από την επιτροπή διαιτησίας, από την επόμενη Κυριακή θα απαλλαγούμε μόνοι μας από το άγχος των αγώνων και την οικονομική επιβάρυνση, αποσύροντας την ομάδα από το πρωτάθλημα. Ίσως αυτό είναι το καλύτερο για όλους μας»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή