Προεδρικές δηλώσεις από Κορδολέμη, “πραξικόπημα” καταγγέλει ο Σακελλάρης

Print Friendly, PDF & Email

Απίστευτες καταστάσεις βίωσαν όσοι παρακολουθήσαν στις 14/1 την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του strasports.gr η πλευρά των επτά μελών, που είχαν καταθέσει πρόταση αναδιάρθρωσης του διοικητικού συμβουλίου, ψήφισε νέο πρόεδρο το Μιχάλη Κορδολεμη, με τον Κώστα Σακελλάρη να τονίζει ότι το ψήφισμα για την αναδιάρθρωση ήταν άκυρο, επειδή δεν βρικόταν στην ημερήσια διάταξη και να ζητάει εκλογές.

Στο ξεκίνημα της διαδικασίας του ΔΣ που έγινε με παρουσία κόσμου και ανοιχτές θύρες τα 7 μέλη του Δ.Σ., που είχαν καταθέσει την πρόταση μομφής κατά του προέδρου Κώστα Σακελλάρη, ζήτησαν να συζητηθεί η πρότασή τους. Εκείνος αρνήθηκε και ακολούθησε μεγάλη ένταση. Χρειάστηκε ακόμη και η παρέμβαση της αστυνομίας, που κάλεσε ο Σακελλάρης, για να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα.

Οι επτά ψήφισαν για νέο πρόεδρο τον Κορδολέμη και επίσης ψήφισαν για τις υπόλοιπες θέσεις του ΔΣ. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν έγινε δεκτό από το Σακελλάρη, που ζήτησε εκλογές στις 28/1.

Ακολουθούν δύο βίντεο. Στο πρώτο καταγράφεται ολόκληρη η συνεδρίαση του ΔΣ στην οποία συμβαίνουν κωμικοτραγικά γεγονότα.

Στο δεύτερο κάνει δηλώσεις ως νέος πρόεδρος ο Κορδολέμης, παρεμβαίνει ο Σακελλάρης για να κάνει δηλώσεις κι αυτός ως πρόεδρος, αλλά διακόπτεται από άλλο μέλος του ΔΣ, που δεν τον άφηνει να μιλήσει και μετά από λίγο σωριάζεται στο πάτωμα.

O Σακελλάρης στη συνέχεια παίρνει το λόγο και ζητεί εκλογές, επικαλέιται 34 σωματεία που έκαναν πρόταση μομφής στους “επτά και προβαίνει σε καταγγελίες.

Δείτε τα δύο βίντεο ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή