ΕΠΣ Φθιώτιδας: Φόρος τιμής στους αδικοχαμένους Αρη Δάρρα, Μάριο Λέτσο, Παρασκευά Αντωνίου

Print Friendly, PDF & Email

Σε μια απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας στο πλαίσιο της κλήρωσης για την Α’ Φθιώτιδας η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Αποφάσισε να μετονομάσει τα πρωταθλήματα της Α’ κατηγορίας το κύπελλο Ερασιτεχνών αλλά και το πρωτάθλημα Κ16 προς τιμήν τον αδικοχαμένων Άρη Δάρρα, Μάριου Λέτσου και του Παρασκευά Αντωνίου.

Για την ακρίβεια μετά από ομόφωνη απόφαση το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα μετονομαστεί σε Α’ Φθιώτιδας “Άρης Δάρρας”, προς τιμήν του αδικοχαμένου πρώην ποδοσφαιριστή και παράγοντα της Προοδευτικής Λάρυμνας που έχασε την ζωή του σε εργατικό ατύχημα στην ΛΑΡΚΟ.

Το πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Φθιώτιδας θα μετονομαστεί σε πρωτάθλημα “Μάριος Λέτσος” σαν φόρος τιμής στον αδικοχαμένο πρώην παίκτη της Κ17 του ΠΑΣ Λαμία, Μάριο Λέτσο που έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα φέτος το καλοκαίρι συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Το κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας θα μετονομαστεί σε Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας “Παρασκευάς Αντωνίου” προς τιμήν του πρώην παράγοντα, προπονητή και αντιπροέδρου της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Πηγή: lamianow.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή