ΕΡΑσπορ 101,8: Πανδαισία μεταδόσεων με όλες τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, το Ευρωβόλεϊ γυναικών και το Μουντομπάσκετ

Print Friendly, PDF & Email

Τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού αυτή που διανύουμε, με την αγωνιστική δράση να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, όσο περνούν οι μέρες. Μια εβδομάδα που περιλαμβάνει τις ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το τζάμπολ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ της Κίνας όπου η Ελλάδα στοχεύει ψηλά, τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας, ακόμη ένα μίτινγκ Diamond League, αλλά και την επανέναρξη του Φόρμουλα 1 με το γκραν πρι του Βελγίου.

Φυσικά, η Ελληνική Ραδιοφωνία με την ΕΡΑσπορ 101,8 θα δώσει το παρών παντού.

Οι ευρωπαϊκές «μάχες»

Ξεκίνημα στις δέκα το βράδυ (22:00) της Τρίτης 27 Αυγούστου από το Κρασνοντάρ, όπου ο Ολυμπιακός σφραγίζει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, μετά το θριαμβευτικό 4-0 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο Μπάμπης Παπάζογλου θα είναι εκεί για να μεταδώσει το παιχνίδι.

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις οκτώ (20:00) ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει την ήττα του με 1-0 στην Μπρατισλάβα από τη Σλόβαν και να περάσει στους ομίλους του Europa League σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το Γιάννη Βοϊτσίδη και το Γιώργο Μίνο, ενώ μισή ώρα αργότερα (20:30) η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Τραπεζούντα από την Τραμπζονσπόρ, έχοντας πολύ δύσκολο έργο μετά την ήττα της με 3-1 στο ΟΑΚΑ με μετάδοση του Γιάννη Σαντοριναίου.

 

Diamond League α λα ελληνικά

Ενδιάμεσα, θα υπάρχουν και… ανάσες στίβου, αφού στις εννέα (21:00) ξεκινάει το Diamond League της Ζυρίχης με συνεχή ενημέρωση από τον Μάκη Τσίλκο και έντονο το ελληνικό στοιχείο (Παπαχρήστου, Τεντόγλου, Καραλής)…

Eurovolley: Στο πλευρό της εθνικής γυναικών

Η ΕΡΑσπορ 101,8 κοντά και στο βόλεϊ. Ακούστε λεπτό προς λεπτό την προσπάθεια της εθνικής ομάδας γυναικών στο Eurovolley και ζήστε την αγωνία και την ένταση για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Σε περιγραφή Βασίλη Παπανικολάου, ο αγώνας της Τρίτης 27 Αυγούστου κόντρα στη Βουλγαρία στις 19.30 και την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 17:00 με αντίπαλο τη Σερβία.

Τζάμπολ στο Μουντομπάσκετ

Το πρωί του Σαββάτου 31 Αυγούστου αρχίζει η γιορτή του μπάσκετ στην Κίνα, όπου η ΕΡΑσπορ 101,8 «εκπροσωπείται» από το Γιάννη Ντεντόπουλο, ο οποίος θα μεταδώσει όλα τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας, ενώ για τα υπόλοιπα θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση, αλλά και μετάδοση των σημαντικότερων. Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας: Αγκόλα – Σερβία (10:30), Πολωνία – Βενεζουέλα (11:00), Ρωσία – Νιγηρία (11:30), Ιράν – Πουέρτο Ρίκο (11:30), Φιλιππίνες – Ιταλία (14:30), Ακτή Ελεφαντοστού – Κίνα (15:00), Ισπανία – Τυνησία (15:30) και Αργεντινή – Κορέα (15:30).

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στο χορό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος μπαίνει και η εθνική μπάσκετ που αντιμετωπίζει στις τρεις (15:00) το Μαυροβούνιο, με το Γιάννη Ντεντόπουλο να μεταδίδει το παιχνίδι. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της δεύτερης μέρας: Καναδάς – Αυστραλία (10:30), Νέα Ζηλανδία – Βραζιλία (11:00), Τουρκία – Ιαπωνία (11:30), Δομινικανή Δημοκρατία – Ιορδανία (11:30), Σενεγάλη – Λιθουανία (14:30), Τσεχία – Ηνωμένες Πολιτείες (15:30) και Γαλλία – Γερμανία (15:30).

Για όλα τα παιχνίδια θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση…

Η 2η αγωνιστική της Super League 1

Το Σάββατο 31 Αυγούστου θα διεξαχθούν και οι πρώτα τρεις αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Super League 1. Στις επτά (19:00) ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Ξάνθη με μετάδοση του Χρήστου Καρακάση, ένα τέταρτο αργότερα (19:15) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΟΦΗ σε περιγραφή Χρήστου Κοντού και Πέτρου Μαυρογιαννίδη, ενώ στις εννέα (21:00) υπάρχει και η αναμέτρηση ΝΠΣ Βόλος – Άρης σε μετάδοση του Τάσου Πακλατζή.

Επίσης, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική του κορυφαίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Στις επτά (19:00) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο με μετάδοση από Γιάννη Βοϊτσίδη και Γιώργο Μίνο, στις επτά και τέταρτο (19:15) παίζουν ΑΕΛ – Ολυμπιακός σε περιγραφή Βαγγέλη Μητρούσια και Μπάμπη Παπάζογλου, στις εννέα (21:00) η Λαμία φιλοξενεί τον Ατρόμητο σε μετάδοση του Άρη Γάτα και το πρόγραμμα κλείνει στις εννέα και μισή (21:30) με το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ που θα μεταδοθεί από Βασίλη Κούβαλη και Γιάννη Σαντοριναίο.

Και Φόρμουλα 1 και Μεσογειακοί Αγώνες

Τέλος, στις τέσσερις και δέκα (15:50) δίνεται η εκκίνηση στην Φόρμουλα 1 στην πίστα Σπα του Βελγίου, με την ΕΡΑσπορ να καλύπτει και αυτό το γκραν πρι με συνεχή ενημέρωση.

Να μην ξεχνάμε, όμως, και τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας που ξεκίνησαν την Κυριακή 25 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν την 1η Σεπτεμβρίου. Η γιορτή της Μεσογείου περιλαμβάνει ένδεκα αθλήματα στην άμμο, στη θάλασσα και στην πισίνα, με συμμετοχή 950 αθλητών και αθλητριών από 26 χώρες και την Ελλάδα να διεκδι8κεί πολλά μετάλλια από τους 111 αθλητές και αθλήτριες που μετέχουν στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή