ΕΡΑ ΣΠΟΡ: Με ανανεωμένο πρόγραμμα στον αΕΡΑ το αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ!

Print Friendly, PDF & Email

Το ανανεωμένο πρόγραμμα της ΕΡΑσπορ, του ιστορικού αθλητικού ραδιοφώνου της ΕΡΤ, είναι στον… αΕΡΑ! Νέα πρόσωπα, νέες εκπομπές, αλλά και με τις γνωστές και αγαπημένες φωνές της, στοχεύει στην αντικειμενική και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα σπορ.

Καθημερινά, στις το πρωί, αν δεν «Λαλήσουν τρεις», δεν ξεκινάει η μέρα… Οι «Πρωινοί τύποι» έρχονται στις 08:00, «Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν» οι παρουσιαστές στις 10:00, ενώ το «Τρίτο μάτι», στις 12:00, όλα τα βλέπει και όλα τα σχολιάζει.

Στο κέντρο των γεγονότων διεισδύει η «Πρώτη Σελίδα» στις 13:00, ακολουθεί η «Ραδιοεφημερίδα» στις 14:00, ενώ τα «24 δευτερόλεπτα», στις 15:00, είναι αφιερωμένα στους φανατικούς του μπάσκετ.

Ειδικές εκπομπές

Η ΕΡΑσπορ πηγαίνει κάθε Τρίτη, στις 17:00, στα ερασιτεχνικά γήπεδα μέσα από την εκπομπή «Όλη η Ελλάδα παίζει μπάλα», αλλά ταυτόχρονα περνά τα σύνορα και σας ενημερώνει κάθε Δευτέρα, στις 16:00, τι κάνουν οι «Έλληνες παντού».

Κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, στις 22:00, γυρνά πίσω τον χρόνο με τα «Γήπεδα της ιστορίας», ενώ καθημερινά στις 18:00 μας ταξιδεύει στην «Ελλάδα των σπορ».

Η βραδινή ενημέρωση

Στις 19:00, η βραδινή «Ραδιοεφημερίδα» ξετυλίγει το κουβάρι της αθλητικής ενημέρωσης.

Οι ακροατές έρχονται «Στον κόσμο μας» στις 21:00, ενώ συντονίζονται με το «ΕΡΑbet» (Τρίτη-Πέμπτη στις 16:00 και Σάββατο-Κυριακή στις 14:00). Στις 22:00 (Τρίτη – Παρασκευή), η «Τελευταία σελίδα» ρίχνει μια… τελευταία ματιά στην επικαιρότητα.

Στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου», κάθε Δευτέρα, καλλιτέχνες, διανοούμενοι, αθλητές, έχουν τη δική τους εκπομπή! Επιλέγουν τραγούδια και μέσα απ’ αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» τους.

H Παρασκευή σε «Άλλη διάσταση»

Κάθε Παρασκευή, στις 09:00, ο Κώστας Αρβανίτης μάς περνά σε «Άλλη διάσταση».

Νωρίτερα, στις 06:00, «Η λαίδη κι ο αλήτης» ισορροπούν ανάμεσα σε διαφορετικούς κόσμους, ενώ τα «Τρία πουλάκια», στις 11:00, τιτιβίζουν για όλη την επικαιρότητα.

Για την ΕΡΑσπορ, στις 16:00 είναι «Ώρα Ελλάδας», καθώς, σε συνεργασία με την EΡΤ World, μας φέρνει σε επαφή με τους Έλληνες όλης της υφηλίου.

Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει με τις «Πρωινές ιχνηλασίες» στις 05:00, την «Αθλητική καλημΕΡΑ» στις 08:00, το «Dum spiro goal» στις 09:00, και τον «Αθλητικό τουρισμό» στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας στις 10:00.

Η ΕΡΑσπορ, στις 12:00, γίνεται συνοδηγός στους πιο συναρπαστικούς αγώνες με το «Auto moto», ενώ στις 13:00 συνδυάζει «Υγεία και σπορ».

Το «Μικρόφωνο στα γήπεδα», περίπου στις 15:00, παραμένει η ναυαρχίδα του αθλητικού ραδιοφώνου, μεταφέροντας λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων.

Το «Τρίτο ημίχρονο» ξεκινά στις 22:00.

24 ώρες μαζί με τον ακροατή

Στις 24:00 η ΕΡΑσπορ πετάει την «Μπάλα στην εξέδρα» και από τις 02:00 μέχρι το ξημέρωμα, οι εκπομπές «Σιώπα και άκουσε», «Η γαλέρα» και «Νύχτες μαγικές» κρατούν συντροφιά στους ξενύχτηδες…

Συντονιστείτε!

ΕΡΑσπορ 101,8… Σταθερή αξία!

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ΕΡΑσπορ, πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή