Ερώτηση Καραμανλή σε Βασιλειάδη για τον τραυματισμό του Φιλιππίδη

Print Friendly, PDF & Email

Τον τραυματισμό του πρωταθλητή στο άλμα επί κοντώ Κώστα Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια προπόνησής του στο ΟΑΚΑ ,φέρνει με ερώτησή της στη Βουλή η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής της Ν.Δ. Άννα Καραμανλή.

Όπως τονίζει η Καραμανλή αιτία του τραυματισμού του κορυφαίου αθλητή μας ήταν μια λακκούβα στο χώρο προπόνησής του ,που παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις του δεν είχε επισκευαστεί και είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συμμετάσχει σε διεθνείς αγώνες, μεταξύ των οποίων το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στη Λιλ της Γαλλίας.

Η Βουλευτής Β΄Αθηνών αναφέρει επίσης ότι ο αθλητής έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη, αξιώνοντας αποζημίωση 530.000 ευρώ από το ΟΑΚΑ .

Τέλος η Άννα Καραμανλή αφού τονίζει ότι η ολιγωρία των αρμοδίων όχι μόνο στοίχισε τον τραυματισμό ενός σπουδαίου αθλητή, αλλά μπορεί να στοιχίσει και ένα σημαντικό ποσό, που θα μπορούσε να διατεθεί στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών ρωτάει τον κύριο Υφυπουργό: Ποιες πρωτοβουλίες πρόκειται να αναλάβει για την άμεση συντήρηση των προπονητικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, προκειμένου να αποφευχθούν νέοι τραυματισμοί και να διασφαλισθούν αξιοπρεπείς συνθήκες προπόνησης σε αθλητές που μοχθούν για να φέρουν εθνικές επιτυχίες.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή