Ετοιμάζονται δύο τροπολογίες για την ΕΠΟ, επεκτείνεται το μέτρο των τακτικών δικαστών

Print Friendly, PDF & Email

Το ρεπορτάζ του Soccerplus περί επιστολής του προέδρου της ΠΔΕ/ΕΠΟ, Ι. Δρόσου προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη, με την οποία του ζητείται η κατάθεση τροπολογίας, ώστε να νομιμοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 30 Ιουνίου, επιβεβαιώνεται πλήρως.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, από το περιβάλλον του Βασιλειάδη διέρρευσε ότι θα κατατεθούν δύο τροπολογίες που θα αφορούν την ΕΠΟ. Η πρώτη θα αφορά την τακτική Γενική Συνέλευση της 30ης Ιουνίου και η δεύτερη αμέσως μετά την τέλεση της Γενικής Συνέλευσης, θα αφορά την εκλογική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Συνάντηση Βασιλειάδη – Θάνου

Παράλληλα ο υφυπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, προς την οποία έθεσε δύο ζητήματα. Το πρώτο είναι η επέκταση του μέτρου του διορισμού των τακτικών δικαστών και στα υπόλοιπα αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου και το δεύτερο η επιτάχυνση των διαδικασιών από την πλευρά της ποινικής δικαιοσύνης, ώστε όσοι συλλαμβάνονται στους αθλητικούς χώρους να τους απαγορεύεται η είσοδος στα γήπεδα από την επόμενη κιόλας αγωνιστική.

Το θέμα της άμεσης επιβολής της ποινής της απαγόρευσης παρουσίας στα γήπεδα είχε προταθεί από τη Σούπερ Λίγκα σε συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού τον περασμένο Απρίλιο. Η Σούπερ Λίγκα είχε ζητήσει να μην αναμένεται η έκδοση των αποφάσεων των δικαστηρίων αλλά να υπάρχει ταυτόχρονα με τη σύλληψη η παρεπόμενη ποινή εν είδη περιοριστικού όρου της απαγόρευσης παρουσίας στα γήπεδα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή