Πάει την Μπαρτσελόνα στη FIFA για μπόνους 26 εκατ. ευρώ ο Νεϊμάρ

Print Friendly, PDF & Email

Αποφασισμένος να προσφύγει στη FIFA κατά της Μπαρτσελόνα είναι ο Νεϊμάρ όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος.
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ διεκδικεί 26 εκατ. ευρώ από τον ισπανικό σύλλογο, ως μπόνους για το συμβόλαιο ανανέωσης που υπέγραψε με τους Καταλανούς την περασμένη σεζόν.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα αρνείται κατηγορηματικά να δώσει αυτό το ποσό, υποστηρίζοντας πως η συμφωνία έσπασε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί Σ.Ζ. έναντι 222 εκατ. ευρώ.

«Υπήρχαν τρεις όροι. Ο παίκτης να μην διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα πριν τις 31 Ιουλίου. Να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του και η πληρωμή να γίνει την πρώτη Σεπτεμβρίου επιβεβαιώνοντας ότι δεν πήγε σε άλλη ομάδα», τόνισε ο εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα, Γιοσέπ Βίβες ξεκαθαρίζοντας πως «ο σύλλογος δεν πρόκειται να πληρώσει το μπόνους ανανέωσης».

Τα γαλλικά ΜΜΕ πάντως αναφέρουν ότι ο Νεϊμάρ διεκδικεί το εν λόγω ποσό ως απάντηση στην καθυστέρηση της έγκρισης της μεταγραφής του με συνέπεια να καθυστερεί το ντεμπούτο του στη γαλλική ομάδα. Η L’ Equipe αποκαλύπτει πως την ολοκλήρωση την εμποδίζει η Μπαρτσελόνα, ωστόσο εντός 15 ημερών από την υποβολή της αίτησης, που έγινε την περασμένη Πέμπτη, είναι υποχρεωμένη να την εγκρίνει.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή