Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Αργολίδας για την βελτίωση των γηπέδων ποδοσφαίρου

Print Friendly, PDF & Email

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Αργολίδας σε όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του αιτήματος της βελτίωσης των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων ποδοσφαίρου με την υπογραφή συμβάσεων με την ανάδοχο του έργου για την υλοποίηση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα πρώτα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών και των αθλητικών σωματείων για την βελτίωση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων ποδοσφαίρου  (Τολού, Αγίου Δημητρίου, Ανυφίου και Φιχτίων) μετά τη σημερινή απόφαση του  Ελεγκτικού Συνεδρίου, είναι πλέον πραγματικότητα. Υπολείπεται η υπογραφή συμβάσεων με την ανάδοχο του έργου για την υλοποίηση τους.

Θέλω  προσωπικά εγώ όπως και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Αργολίδας να ευχαριστήσουμε τον κ. Τατούλη Πέτρο και τον κ. Χειβιδόπουλο Αναστάσιο για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς και τους Δημάρχους Άργους – Μυκηνών και  Ναυπλιέων  για την αγαστή συνεργασία τους. Φυσικά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε  την Προισταμένη της Δ/νσης  τεχνικών υπηρεσιών  της ΠΕ Αργολίδας καθώς και το προσωπικό για την εξαιρετική συνεργασία .

Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, του Αργολικού Ποδοσφαίρου και του Αργολικού Αθλητισμού.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή