Εφυγε από τη ζωή η θρυλική μορφή της κερκίδας του Αρη, ο “Κουκ”

Print Friendly, PDF & Email

Μία ιστορική μορφή της κερκίδας του Άρη, ο «Κουκ» έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης βυθίζοντας στη θλίψη όλη την κίτρινη οικογένεια.

Την είδηση του θανάτου του “Κουκ” την έκανε γνωστή ο Super 3 με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μέσω των social media:

“Την Τετάρτη το βράδυ μανουριασες στο νοσοκομείο με τα σωληνάκια και τους ορους… “Πεστε τους να με αφήσουν φύγω από εδώ αύριο παίζει ο ΑΡΗΣ”… Πέμπτη πρωί έπεσες σε κώμα… Τελείωσε το παιχνίδι και μετά από λίγο έφυγες και εσυ… Σαν να το πάλευες και εσυ στην 3 μαζί με τον κόσμο και την ομάδα… Καλό ταξίδι γερο μου… Πάνε να χουλανδρισεις τους άλλους εκεί πάνω μέχρι να ερθουμε να σας βρούμε και εμείς… θα ζεις για πάντα στην καρδιά μας….

Το Σάββατο 2 με 5 θα είναι στο σύνδεσμο για τον τελευταίο φραπέ και από εκεί στον Ναό Αναστάσεως του κυρίου στα κοιμητήρια της Θερμής 6 παρά τέταρτο η κηδεία”.

Με τον δικό της τρόπο αποχαιρέτισε τον “Κουκ” και η ΠΑΕ Αρης σχολιάζοντας στο twitter “μόνο σεβασμός” και ανεβάζοντας το παρακάτω βίντεο:

“Σεβασμός στους οπαδούς”

Στην ιστορία είχε μείνει η κίνηση του “Κουκ” να υποδεχθεί έναν οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού μέσα στο “Αλεξάνδρειο” δείχνοντας ότι τα οπαδικά κινήματα δεν έχουν κάτι να χωρίσουν.

Ο “Ντόκεν”, γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού είχε βρεθεί στο “Αλεξάνδρειο” το 2017 για τον τελικό κυπέλλου με τον Αρη στο μπάσκετ. Τη στιγμή της άφιξής του, ο «Κουκ», πέρασε μέσα από τη νεκρή ζώνη, υποδέχθηκε τον «Ντόκεν» και έδειξε έτσι τον σεβασμό του. Η σκηνή αυτή έκανε τον γύρο του κόσμου με τον “Ντόκεν” να σχολιάζει τότε:

«Τραβιέται χρόνια με την ομάδα του και αυτός. Σεβασμός στους οπαδούς».

Συλλυπητήρια από την Αυτόνομη Θύρα 10

«Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους, τους συνοπαδούς και τους φίλους του Νίκου.

Η αποδοχή και ο σεβασμός που απολαμβάνεις ακόμα και αυτή τη στιγμή σου αξίζουν και θα έκαναν οποιονδήποτε οπαδό να ζηλέψει.

Καλό ταξίδι ΚΟΥΚ!»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή