Εφυγε από τη ζωή ο τέως Πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Χριστόφορος Χριστοφορίδης

Print Friendly, PDF & Email

Το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου 2019 εχασε την μάχη με την ζωή ο τέως Πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Χριστόφορος Χριστοφορίδης σε ηλικία 80 ετών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Σερρών εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: Συλλυπητήρια Της Ε.Π.Σ.Σερρών.

Για Την Απώλεια Του Χριστόφορου Χριστοφορίδη Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής, τα μέλη του Δ.Σ, οι υπάλληλοι και όλη η ευρύτερη οικογένεια της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών και του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του τέως Προέδρου της Ένωσης, Χριστόφορου Χριστοφορίδη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου σε ηλικία 80 ετών.

Ο Χριστόφορος Χριστοφορίδης υπηρέτησε με σοβαρότητα το Σερραϊκό ποδόσφαιρο από τη θέση του Προέδρου επί 25 συναπτά (1992-2017), έχοντας προηγουμένως υπάρξει παράγοντας σε ομάδες που ο ίδιος συνέστησε όπως ο Μακεδονικός Σερρών, ο Π.Ο.Σ και η Σέρρες ’85, ενώ διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ της Ε.Π.Ο ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Νέων επί θητείας Βασίλη Γκαγκάτση. Η Ε.Π.Σ.Σερρών εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και να είναι ελαφρύ το χώμα της πόλης μας που θα τον σκεπάζει. Με ανακοίνωση της η Ε.Π.Ο εκφράζει τα συλλυπητήρια της για για την απώλεια του πρώην προέδρου της Ε.Π.Σ.Σερρών Χριστόφορου Χριστοφορίδη.

Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος και η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του, για την απώλειά του πρώην προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών και μέλους της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. Χριστόφορου Χριστοφορίδη. Ο εκλιπών υπηρέτησε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις εθνικές ομάδες για περισσότερες από τρεις δεκαετίες και προσέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του σερραϊκού ποδοσφαίρου» Η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου και ώρα 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Σερρών.

Πηγή: Σερραϊκή Εβδομάδα

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή