Αρχική Plus Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο πατέρας των αδελφών...

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο πατέρας των αδελφών Αντετοκούνμπο

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 53 ετών ο πατέρας των αδελφών Αντετοκούνμπο, Τσαρλς, έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο Μιλγουόκι.

Ολα έγιναν ξαφνικά, με τον 53χρονο Τσαρλς να αφήνει πίσω τη σύζυγό του, Βερόνικα, και τους πέντε γιους του Γιάννη, Θανάση, Κώστα, Αλεξ και Φράνσις.

Τόσο οι Μπακς όσο και ο Παναθηναϊκός εξέφρασαν την θλίψη τους για την απώλεια της οικογένειας Αντετοκούνμπο, με τον Θανάση να απουσιάζει από την προπόνηση των «πράσινων» για να μεταβεί στις ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση των Μπακς:

«Η οικογένεια των Μπακς είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του Γιάννη, Τσαρλς. Όλος ο οργανισμός, οι συμπαίκτες και προπονητές του είναι εδώ για να στηρίξουν τον Γιάννη και την οικογένειά του, σε αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή. Ο Τσαρλς ήταν μεγάλο κεφάλαιο για τους Μπακς και θα λείψει σε όλους μας τρομερά. Εκ μέρους της ιδιοκτησίας, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και προσευχόμαστε για τον Γιάννη και την οικογένειά του».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για τον ξαφνικό χαμό του Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι δίπλα στον Θανάση και στους οικείους του σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

Exit mobile version