«Εχασε» τον αδερφό του, αγωνίστηκε κανονικά και στο τέλος ξέσπασε σε κλάματα

Print Friendly, PDF & Email

Ο Λούκας Τόρο ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ευρείας νίκης (4-1) που πανηγύρισε η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης επί της Λάτσιο, στην δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Κι αυτό παρά τον μεγάλο πόνο και την θλίψη από τον αιφνίδιο θάνατο του αδελφού του.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Τόρο ξέσπασε σε κλάματα. Οι συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν γνώριζαν το θλιβερό γεγονός, τον πλησίασαν, όπως και ο προπονητής του, Άντι Χίτερ, ο μόνος που ήξερε.

Στιγμές που μετέτρεψαν τον ενθουσιασμό από τη μεγάλη επιτυχία σε θρήνο. «Ο Λούκας με ενημέρωσε πριν από το παιχνίδι για το θάνατο του αδελφού του, αλλά ήθελε να παίξει με κάθε κόστος. Τον ρώτησα αν αισθανόταν καλά και τον άφησα ελεύθερο να αποφασίσει. Είμαστε κοντά του, η θλίψη μας είναι μεγάλη και επισκιάζει τη χαρά της νίκης» είπε ο προπονητής της Αιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι γονείς του Λούκας Τόρο, οι οποίοι ήταν στη Φρανκφούρτη για τον αγώνα και ήθελαν να μείνουν εκεί μέχρι τη Δευτέρα, έφυγαν αμέσως για την Ισπανία. Ο Τόρο βρίσκεται τώρα κοντά στην οικογένειά του και θα χάσει το επόμενο παιχνίδι εναντίον της Χοφενχάιμ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή