“Εχουμε δρόμο ακόμη για να φτάσει η ομάδα να αντιπροσωπεύει το dna του συλλόγου”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Γιώργος Δώνης μιλώντας στο περιθώριο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο τι κρατά από το 2019 και τι περιμένει από το 2020.

Αναλυτικά:
“Σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο, προσπαθούμε να λειτουργήσουμε μια διαδικασία προόδου. Σίγουρα έχουμε μεγάλο δρόμο ακόμη να διανύσουμε, ώστε να φτάσουμε σε σημείο που η ομάδα να αντιπροσωπεύει το dna και την ιστορία του συλλόγου, όπως ήταν κατά το παρελθόν. Είναι σημαντικό να βλέπεις τα παιδιά και κάποιους νέους παίκτες να πηγαίνουν σε καλύτερο επίπεδο, να αισθάνονται πιο δυνατοί μέσα στην ομάδα. Πάντα ο δεύτερος χρόνος για τα παιδιά που πρωτοεμφανίστηκαν είναι πιο δύσκολος, γιατί πέφτει μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες τους, πρέπει να αποδείξουν πράγματα, να δείξουν μεγάλη σταθερότητα. Άλλοι μπορούν να το καταφέρουν και άλλοι όχι.

Χρειάζεται από όλους μεγάλη υπομονή από όλους. Από το φίλαθλο κοινό. Είναι μια δύσκολη διαδικασία, εγώ θα κρατήσω ότι η ομάδα μπορεί να δώσει μια καλύτερη προοπτική και στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, να έχουμε πάει ένα επίπεδο πιο πάνω από πέρυσι, ώστε η τρίτη χρονιά να είναι η πιο καθοριστική χρονιά”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή