Ζάκυνθος: Χειροκροτήθηκε από τον κόσμο ο πατροκτόνος

Print Friendly, PDF & Email

Νέα 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Ζακύνθου εξασφάλισε ο 26χρονος πατροκτόνος, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε τον 70χρονο συνταξιούχο ταχυδρόμο το βράδυ της περασμένης Κυριακής (27/5) στις Βολίμες.

Ο 26χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή Ζακύνθου στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (2/6).

Τον χειροκρότησε πλήθος κόσμου
Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά την άφιξή του στο δικαστικό μέγαρο του νησιού, πλήθος κόσμου τον χειροκρότησε, εκφράζοντας την υποστήριξη τους προς το πρόσωπό του.

Όπως αναφέραμε και τις προηγούμενες ημέρες, εξάλλου, πίσω από τη δολοφονία του 70χρονου φαίνεται πως κρύβεται μία ιστορία κακοποίησης, όχι μόνο του φερόμενου ως δράστη, αλλά και των μικρότερων αδελφιών του, ηλικίας 8 και 7 ετών.

Συγκλονίζει η κατάθεση
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή Live News του Epsilon, εξάλλου, ο 26χρονος φέρεται να έχει ήδη καταθέσει τα εξής:

«Πήγα στο προκαθορισμένο ραντεβού με τον βιολογικό μου πατέρα, με το αυτοκίνητο της αδερφής μου από τον πρώτο γάμο της μητέρας μου. Έβγαλα τις πινακίδες κυκλοφορίας και πήρα μαζί μου την επαναληπτική καραμπίνα που είχε στο υπόγειο ο νυν σύντροφος της μητέρας μου που είναι και αυτός Έλληνας, όπως ο πατέρας μου ο ταχυδρόμος. Κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο είχα ήδη τυλίξει το κεφάλι και το πρόσωπό μου με μια μπλούζα, ενώ στα χέρια μου φορούσα γάντια εργασίας για να μην ανιχνευτεί η πυρίτιδα, αφού αυτό το είχα διαβάσει στο ίντερνετ.

Ο πατέρας μου καθόταν στη θέση του οδηγού ανυποψίαστος, ήταν βράδυ και δεν είχε καταλάβει πως ήμουν καμουφλαρισμένος. Τον πυροβόλησα αμέσως από το τζάμι της πόρτας του, μόλις άκουσε τα βήματά μου και γύρισε να με δει.

Είχα βάλει στην καραμπίνα εννιάρια σκάγια που είναι για πουλιά αλλά ήξερα πως από κοντά έχουν θανατηφόρο αποτέλεσμα στον άνθρωπο. Τον πυροβόλησα συνολικά τρεις φορές στο πρόσωπο, στην καρδιά και στον ώμο. Μετά την πρώτη βολή, η κάννη του όπλου ήταν μέσα στην καμπίνα της κόκκινης κλούβας. Ο πρώτος πυροβολισμό ήταν κατευθείαν στο πρόσωπό του, του έριξα περίπου από 1,5 μέτρο»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή