Ζήτησαν την παραίτηση του ταμία της ΕΠΣ Καρδίτσας από το Επιμελητήριο

Print Friendly, PDF & Email

Αντιδράσεις προκαλεί στην Καρδίτσα η καταδίκη σε οκτώ μήνες φυλάκιση από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας για το αδίκημα της «πλαστογραφίας από κοινού μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση» του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Εμ. Παλάσκα, τoυ Α’ αντιπροέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Αλ. Λέκκα και του ταμία αυτής Κ. Λαμπρόπουλοου, επειδή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο νόθευσαν έγγραφα της ΕΠΣ Καρδίτσας «με στόχο την παραπλάνηση με σκοπό να παραπλανήσουν τους αρμόδιους υπαλλήλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ότι πρόκειται για γνήσιο οικονομικό προϋπολογισμό για τη χρήση του έτους 2013, ώστε στη συνέχεια αυτή να τους χορηγήσει τακτική επιχορήγηση».

Επίσης επειδή εν αγνοία των μελών του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας έλαβαν απόφαση την οποία στη συνέχεια επικόλλησαν και καταχώρισαν στο με αριθμό 3/12-2-2013 πρακτικό συνεδριάσεων του εν λόγω ΔΣ, με σκοπό να παραπλανήσουν τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣΚ αλλά και κάθε τρίτο ότι τα αλλοιωμένα ποσά αντιστοιχούσαν στα πραγματικά έξοδα για τη χρήση 2012, και στη συνέχεια έκαναν χρήση της ανωτέρω απόφασης, θέτοντάς την προς έγκριση στην ανωτέρω Γενική Συνέλευση, η οποία έλαβε χώρα την 5-3-2013».

Εκτός από την ανακοίνωση της “Κίνησης Πολιτών για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της Καρδίτσας”, που κάλεσε του επί του παρόντος καταδικασμένους για πλαστογραφία να παραιτηθούν από τις θέσεις που κατέχουν στην ΕΠΣ Καρδίτσας, το θέμα συζητήθηκε και στο Επιμελητήριο Καρδίτσας, στο οποίο τέθηκε θέμα παραίτησης του καταδικασμένου για πλαστογραφία Κώστα Λαμπρόπουλου ο οποίος είναι οικομονικός επόπτης του Επιμελητηρίου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του karditsalive.net “Μια πρωτόδικη απόφαση, που βρίσκεται σε διαδικασία έφεσης, προκάλεσε ένταση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης, του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα από την πλευρά του κ. Κατσίκη ζητήθηκε να υπάρξει ενημέρωση του Σώματος για το αν θα γίνουν κάποιες ενέργειες με αφορμή καταδίκη μελών της τοπικής κοινωνίας, σε πρόσφατη δίκη, μεταξύ των οποίων και ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου κ. Λαμπρόπουλος.

Μάλιστα έθεσε και ηθικό θέμα, αφήνοντας να εννοηθεί πως από μόνος του θα έπρεπε να κάνει κάτι ο κ. Λαμπρόπουλος διευκολύνοντας το Σώμα. Λίγο αργότερα ο εκ του ίδιου συνδυασμού προερχόμενος κ. Κηρύκος, είπε ξεκάθαρα ότι από πλευράς ηθικής τάξεως έπρεπε να παραιτηθεί, ζήτησε να πάρει θέση το Σώμα και είπε ότι αυτός δεν θέλει να έχει οικονομικό επόπτη τον κ. Λαμπρόπουλο, όχι ως πρόσωπο αλλά ως κάποιον που τον βαρύνει κατηγορία.

Η θέση που εκφράστηκε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ντενίση, είναι ότι δεν είναι αρμοδιότητα του Δ.Σ. να πάρει οποιαδήποτε απόφαση και πως όταν τελεσιδικήσει η υπόθεση υπάρχουν νόμοι και κινήσεις που αν χρειαστεί θα γίνουν.

– Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ
– Δείτε τη συζήτηση στο Επιμελητήριο Καρδίτσας στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή