«Ζητώ συγγνώμη, όμως οι συνεργάτες του Δέλλα ας μην βρίζουν μάνες και σπίτια»

Print Friendly, PDF & Email

Λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό υπήρξε ένταση στη φυσούνα του Γεντί Κουλέ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν έξαλλοι και μάλιστα ο γενικός αρχηγός των Αγρινιωτών, Χρήστος Κουτσοσπύρος εμφανίστηκε με αίματα στη μύτη!

Ο Δέλλας κατήγγειλε ότι ο Κουτσοσπύρος δέχθηκε επίθεση από τον τεχνικό του ΟΦΗ, Νίκο Παπαδόπουλο. Ο τελευταίος στη συνέντευξη Τύπου ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την αντίδρασή του αλλά συνέστησε στους συναδέλφους του Τραϊανού Δέλλα «να μην υβρίζουν μάνες και σπίτια και μετά ο Δέλλας να μιλήσει για μένα».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ:

«Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τον αντίπαλο και την ομάδα μου για ένα περιστατικό στο ημίχρονο. Υπήρχε κάποια ένταση. Δεν είναι κάτι που μας εκφράζει. Ήταν λάθος μου που αντέδρασα έτσι και ας με προκάλεσε ένας άνθρωπος του Παναιτωλικού, δεν είναι κάτι που εκφράζει την ομάδα μας και μένα προσωπικά».

Οσο για την πολύτιμη νίκη τόνισε: «Ικανοποίηση και ηρεμία, αυτοπεποίθηση για τη για δύσκολη συνέχεια που έχουμε. Πολλά μπράβο στους παίκτες μου για την εμφάνιση. Θέλουμε να είναι μια νέα αρχή. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε από το προηγούμενο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι η διάρκεια για να ανέβουμε στη βαθμολογία. Πρέπει κάποια στιγμή να πατήσουμε πάνω σε μία νίκη και να πάμε καλύτερα. Δεν μας αρέσει εκεί που είμαστε, θέλουμε να είμαστε ψηλά».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή