Αρχική Πολιτική Ζουράρις: «Μόλις έγινε στοιχειωδώς τίμιο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ σάρωσε»

Ζουράρις: «Μόλις έγινε στοιχειωδώς τίμιο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ σάρωσε»

Ο Κώστας Ζουράρις μιλά στη συζήτηση και ψηφοφορία στη Βουλή για το πρωτόκολλο ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ο υποψήφιος βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, προκάλεσε αντιδράσεις με χθεσινές δηλώσεις στην ”TV100” σχετικά με τις εκλογές και τον ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Ζουράρις δήλωσε χθες «Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία. Γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ. Ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες. Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος μπόρεσε και μείωσε την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα».

Η δήλωση του υποψήφιου με το Σύριζα προκάλεσε αντιδράσεις, με τον ίδιο να προβαίνει σε νέες διευκρινιστικές δηλώσεις στον ρ/σ ”Metropolis fm 95,5”.

O Κώστας Ζουράρις υπογράμμισε: «Δεν είπα ποτέ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το Πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Μόλις έγινε στοιχειωδώς τίμιο Πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ σάρωσε. Η διαιτησία με τον ξένο επικεφαλής έγινε πριν τρία χρόνια, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μείωσε την παντοκρατορία Μαρινάκη. Και επαναλαμβάνω. Να ξέρουν οι ΠΑΟΚτσήδες ότι ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία, είναι σαν να ψηφίζουν Μαρινάκη».

Exit mobile version