«Ηρθαμε στο Μπακού για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς με την Γκαμπάλα στο Μπακού, ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει για να κερδίσει και το δεύτερο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «πράσινων»:

«Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε. Δεν μου λέει κάτι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, στον οποίο κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα, δεν φάνηκε αυτό στο πρώτο ματς γιατί εμείς είχαμε καλή εμφάνιση. Θα πρέπει να κάνουμε και τώρα το ίδιο και να πετύχουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε εδώ, να πάρουμε δηλαδή την πρόκριση», ανέφερε ο Εβρίτης προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού, απάντησε: «Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα έχουμε ένα προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι».

Ερωτηθείς αν περιμένει τον Παναθηναϊκό καλύτερο και πιο έτοιμος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, απάντησε: «Υπάρχουν διακυμάνσεις στην απόδοση αυτή την περίοδο και είναι φυσιολογικό αυτό. Ευελπιστώ όμως να παρουσιάσουμε τουλάχιστον την ίδια εικόνα και αν μπορούμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο όσον αφορά στην ένταση και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε κάποια σημεία, που μας έλειψε σε κάποιες στιγμές. Τώρα παίζουμε εκτός έδρας και αυτό έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, γιατί πέρσι αρκετές φορές δεν είχαμε ανάλογη εικόνα εκτός έδρας σε σχέση με τα εντός έδρας παιχνίδια. Το αυριανό παιχνίδι θα μας δείξει πόσο έχουμε προοδεύσει και πόσο μπορούμε να αντιμετωπίζουμε καλύτερα τα παιχνίδια μακριά από τη Λεωφόρο. Αν θέλουμε να έχουμε στόχους και να τους πετύχουμε, θα πρέπει να έχουμε ανάλογη εικόνα εντός και εκτός έδρας».

Όσο για το αν θα επιμείνει στη γνωστή αγωνιστική συνταγή ή θα δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, ανέφερε: «Έχουμε ένα στυλ παιχνιδιού που θέλουμε να το βελτιώσουμε και είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή να επιμείνουμε σε αυτό. Όταν αργότερα έρθουν και άλλοι παίκτες, ίσως δοκιμάσουμε και κάτι διαφορετικό, αλλά αυτή τη στιγμή νομίζω πως το καλύτερο είναι να παίξουμε με το στυλ που συνηθίζουμε».

Για την ετοιμότητα των Λουτσιάνο και Καμπέσας είπε: «Κάθε μέρα που περνά είναι καλύτερα και για μας και για αυτούς. Αρχίζουν να προσαρμόζονται. Δεν είναι 100% έτοιμοι να αρχίσουν το παιχνίδι, αλλά μπορούν να βοηθήσουν σε μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού αν χρειαστεί. Θα πρέπει να μπουν στην ομάδα με τον σωστό τρόπο για να προστατευτεί και η ομάδα, αλλά και οι ίδιοι. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει κάποιος από αυτά τα παιδιά, αλλά αυτό σημαίνει πως θα γίνει εν γνώσει μας πως δεν θα μπορέσει να βγάλει το 90λεπτο. Θα δούμε μέχρι αύριο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή