Η Άννα Καραμανλή ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Γιώργο Βασιλειάδη στην Αχαΐα!

Print Friendly, PDF & Email

«Καλή επιτυχία στην Αχαΐα» ευχήθηκε η βουλευτής της Ν.Δ. Άννα Καραμανλή στον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη από το βήμα της Βουλής, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο να εννοηθεί ότι είναι πλέον κοινό… μυστικό ότι ο κ. Βασιλειάδης ενδιαφέρεται… ιδιαίτερα για τον νομό εν όψει εκλογών και καυτηριάζοντας εμμέσως πλην σαφώς το γεγονός ότι το ενδιαφέρον του για την Παναχαϊκή ή τους Μεσογειακούς δεν είναι αυτό που λέμε… άδολο.

Η κόντρα έγινε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων όπου κατατέθηκαν προς ψήφιση δύο τροπολογίες του πολιτικού προϊσταμένου των σπορ.

Η αιχμή αυτή της κ. Καραμανλή από το βήμα της Βουλής, δεν πέρασε απαρατήρητη ενώ αποτέλεσε θέμα για κουςκους στα πηγαδάκια των βουλευτών της Αχαΐας, ιδίως αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ που τους αφορά και άμεσα για ευνόητους λόγους.

Οι πληροφορίες περί ενδιαφέροντος Βασιλειάδη για την περιοχή πάντως πολλαπλασιάζονται, όπως άλλωστε και οι επισκέψεις του. Πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη κάνει διερευνητικές επαφές στην Αιγιάλεια με πρόσωπα της εμπιστοσύνης του, ενώ στις 15 Ιουλίου έκανε ιδιωτική επίσκεψη στην Αχαΐα και εθεάθη με τα παιδιά του σε προσκύνημα στον Άγιο Ανδρέα.

Οι πληροφορίες λένε ότι διατηρεί οικογενειακές σχέσεις στην Πάτρα με στέλεχος του ΙΤΥ στην Πάτρα αλλά και με μεγαλοεπιχειρηματία από το Αίγιο που βρίσκεται στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Πάτρα επίσης διατηρεί πολύ στενές επαφές με αθλητικά σωματεία και παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά και με επαγγελματικά σωματεία όπως η Παναχαϊκή και ο Προμηθέας.

Όλα δείχνουν ότι η λίστα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές, θα έχει … άρωμα υφυπουργού.

Πηγή: dete.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή