Απίστευτη ανατροπή από την ΑΕΚ, υπέταξε τον ΟΣΦΠ μέσα στο σπίτι του!

Print Friendly, PDF & Email

Σε ένα κακό ποιοτικά ντέρμπι με… αμέτρητα φάουλ η ΑΕΚ πήρε τελικά μία πολύτιμη νίκη στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του τίτλου κερδίζοντας 2-1 τον Ολυμπιακό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Πάρντο, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Τσιντώτας αντέδρασε με εξαιρετικές αποκρούσεις.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ απείλησε με κεφαλιά του Αραούχο και άγγιξε το 0-1 σε κεφαλιά του Μασούντ, ωστόσο ο Σισέ έσωσε πάνω στη γραμμή. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε με σουτ του Μάριν από το ύψος της μεγάλης περιοχής το οποίο έδιωξε σωτήρια ο Τσιντώτας. Από το κόρνερ ωστόσο που ακολούθησε, ο Ανσαριφάρντ έγραψε στο 81′ το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή βάζοντας «φωτιά» στο Καραϊσκάκη.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός θα φτάσει στη νίκη, το τελευταίο διάστημα του αγώνα ήταν συγκλονιστικό με την ΑΕΚ να κάνει τελικά την ανατροπή βγάζοντας αξιοθαύμαστη αντίδραση. Αρχικά ο Τσιγκρίνσκι ισοφάρισε στο 87′ έπειτα από κόρνερ και στο 94′ ο Γιακουμάκης διαμόρφωσε το 1-2 σε μία φάση ωστόσο που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών των γηπεδούχων, που ζήτησαν επιθετικό φάουλ.

Ο Μποτία υποστήριξε ότι δέχθηκε σπρώξιμο από τον φορ της ΑΕΚ και επιτέθηκε στον διαιτητή Παπαπέτρου τον οποίο απώθησε με συνέπεια ο διεθνής Ελληνας διαιτητής να αποβάλει τον Ισπανό στόπερ.

Η Βαθμολογία μετά από 20 αγωνιστικές
ΠΑΟΚ 46
ΑΕΚ 44
Ολυμπιακός 42
Ατρόμητος 38
Ξάνθη 28
Πανιώνιος 28
Αστέρας Τρίπολης 28
Λεβαδειακός 24
Παναθηναϊκός 24
ΠΑΣ Γιάννινα 22
ΑΕΛ 22
Παναιτωλικός 20
Λαμία 20
Απόλλων Σμύρνης 14
Κασσιόπη 14
Πλατανιάς 9
* Με έναν αγώνα λιγότερο Πλατανιάς και Απόλλων

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή