”Η ΑΕΛ θέλει διαιτητές που σφυρίζουν 50-50 και κάνουν μόνο ανθρώπινα λάθη”

Print Friendly, PDF & Email

Με προσωπική του δήλωση ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, έδωσε συγχαρητήρια στην διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Παράλληλα ευχαρίστησε την διοίκηση του ΟΦΗ για την φιλοξενεία.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Κούγιας προσωπικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε με τον πλέον θερμό τρόπο τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΟΦΗ κ.κ. Μπούση και Παλυβού, τη διοίκηση και τους οπαδούς τους για την φανταστική φιλοξενία την οποία μας επιφύλαξαν στο χθεσινό υπέροχο και ανταγωνιστικό παιχνίδι μας απέναντι στον ιστορικό ΟΦΗ.

Αυτές τις ομάδες θέλει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτούς τους οπαδούς και αυτές τις πραγματικές ιδιοκτησίες για να γεμίσουν και πάλι τα γήπεδα.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΛ θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή λύπη μας για τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού ποδοσφαιριστού του ΟΦΗ Φερέιρα και ευχόμαστε με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος να είναι πάλι υγιής για να τον χαρούμε στα γήπεδα.

Συγχαρητήρια στους κ.κ. διαιτητές Φωτιά, Κολοσιώνη, Χριστάκογλου, Φωτιάδη, Κοτσάνη και Τριανταφύλλου για την αρίστη διαιτησία.

Η ΑΕΛ θέλει διαιτητές που σφυρίζουν 50-50 και κάνουν μόνο ανθρώπινα λάθη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή