Η ΑΕΛ παρέτεινε την στέψη του ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου: «Μην σκύβετε το κεφάλι»

Print Friendly, PDF & Email

Υπομονή μίας εβδομάδας θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ, καθώς απέτυχε να κερδίσει στην «AEL FC Arena» και να στεφθεί πρωταθλητής. Ο Δικέφαλος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΛ για την 28η αγωνιστική κι έτσι για να κατακτήσει το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του θα πρέπει να νικήσει τον Λεβαδειακό μστην Τούμπα την άλλη Κυριακή (21/4). Ο Πέλκας έδωσε στο 55′ το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Γιακιμόβσκι ισοφάρισε στο 64′.

Από την πλευρά του ο δεύτερος Ολυμπιακός κέρδισε 4-0 την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη με δύο γκολ του Γκιλέρμε και από ένα των Φορτούνη, Ομάρ. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Μαρτίνς μείωσε στο -8 την διαφορά από τον ΠΑΟΚ, περιμένοντας και την τελεσίδικη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μετά τη λήξη του αγώνα στη Λάρισα ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε τα εξής στην κάμερα της Nova:

«Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, που δε μας βοήθησε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Είχαμε ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε και δεχτήκαμε ένα γκολ στις ελάχιστες ευκαιρίες που έκανε ο αντίπαλος.

Θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα για να τελειώσουμε σήμερα την υπόθεση τίτλο αλλά είμαστε έναν πόντο μακριά από το μεγάλο μας στόχο.

Για το τι είπε στους παίκτες του:
«Τους είπα να μη σκύβουν τα κεφάλια. Είμαστε πολύ κοντά στον τίτλο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή