Η αναβίωση του έπους : Τα ρόστερ των Legends 2004 και Portugal Legends

Print Friendly, PDF & Email
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τα ρόστερ των Legends 2004 και των Portugal Legends ενόψει του αυριανού (4/7, 21:45) φιλικού στη Ριζούπολη που αναβιώνει τον τελικό του Ντα Λουζ.

Τα ρόστερ των Legends 2004 και των Portugal Legends ενόψει του αυριανού (4/7, 21:45) φιλικού αγώνα στη Ριζούπολη, 15 χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro από την Ελλάδα στα γήπεδα της Πορτογαλίας, ανακοινώθηκαν σήμερα από την ΕΠΟ.

Δεν θα εμφανιστεί βέβαια ο εν ενεργεία Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος ήταν 19 ετών στον τελικό του Ντα Λουζ.

Τα ρόστερ:

Legends 2004 (Ρεχάγκελ): Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Χαλκιάς, Φάνης Κατεργιαννάκης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Στέλιος Βενετίδης, Νίκος Νταμπίζας, Τραϊανός Δέλλας, Τάκης Φύσσας, Γιάννης Γκούμας, Μιχάλης Καψής, Άγγελος Μπασινάς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Κατσουράνης, Παντελής Καφές, Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Λάκης, Γιώργος Γεωργιάδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Χαριστέας, Ντέμης Νικολαΐδης, Ζήσης Βρύζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Portugal Legends (Σάντος): Βίτορ Μπαΐα, Ζόρζε Αντράντε, Φερνάντο Μέιρα, Ρικάρντο Καρβάλιο, Μποσίνγκουα, Μιγκέλ, Νούνο Βαλέντε, Μάρκο Φερέιρα, Φρεσό, Πετίτ, Πέδρο Μέντες, Μανίς, Ντέκο, Πάουλο Σάντος, Ρικάρντο Ρόσα, Ρομέου, Χέλντερ Πόστιγκα, Παουλέτα.

Ο αγώνας διεξάγεται με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών της Εταιρείας για την Φροντίδα Παιδιού και Οικογένειας «Mέριμνα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή