Η αντίστροφη μέτρηση

Print Friendly, PDF & Email

Στη συγκέντρωση της πλειοψηφούσας παράταξης ήταν διάχυτη η εντύπωση ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η επιθυμία των δύο βασικών διαπραγματευτών. Της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, η οποία θέλει ν’ απαλλαγεί από την ευθύνη των τεκταινομένων στην Ελλάδα και να κρατήσει μόνο την εποπτεία μέσω της mediation committee και την πολιτική ηγεσίας, όπως εκπροσωπείται σήμερα, η οποία επίσης θέλει τη μικρότερη δυνατή εμπλοκή στα πράγματα, θέτοντας όμως ως προϋπόθεση τη δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα την κρατούν μακριά από οποιαδήποτε ανάμειξη.

Το μόνο που υπάρχει πλέον ως σενάριο είναι η τυχόν άνωθεν ή έσωθεν παρέμβαση προς την πολιτική ηγεσία, στην κατεύθυνση της μη τροποποίησης της υφιστάμενης νομοθεσίας, κάτι που θα προκαλέσει εμπλοκή.

Κουίζ 1: Ποιο δίδυμο επαγγελματιών παραγόντων που κατέχουν υψηλές θέσεις επισκέφτηκε τον πρόεδρο της ΠΔΕ και του ζήτησε την επαναπρόσληψη υπαλλήλου που έχει απολυθεί;

Kουίζ 2: Ποια Ένωση που έχει εκλογές το καλοκαίρι φέρεται να έχει μπει στο μάτι αυτών που τη μετρούσαν ως «δικιά τους» και ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν ότι τους έφυγε μέσα από τα χέρια τους και πήγε απέναντι; Όμως, έχουν γνώση οι φύλακες…

Κουίζ 3: Ποιος πρόεδρος δυσαρεστήθηκε επειδή δεν προσκλήθηκε στη συνάντηση του Βόλου;

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή