Η απατημένη σύζυγος έσυρε τον άντρα της στο δρόμο κρατώντας τον από τα γεννητικά όργανα!

Print Friendly, PDF & Email

Όταν μια γυναίκα έπιασε τον σύζυγό της επ’ αυτοφώρω να χαριεντίζεται με μια άλλη γυναίκα, αποφάσισε να του δώσει ένα καλό μάθημα.

Αφού τον χαστούκισε και επιτέθηκε στην ερωμένη του, τον έπιασε από τα γεννητικά όργανα και τον έσυρε στο δρόμο! Το περιστατικό συνέβη στη Νιγηρία και έχει γίνει viral, καθώς κυκλοφορούν φωτογραφικά ενσταντανέ που αποτύπωσε αυτόπτης μάρτυρας με το κινητό του τηλέφωνο.

Από την οργή της δεν ξέφυγε ούτε η φιλενάδα του καλού της, ονόματι Carol Matanga, η οποία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα nigeriafeed.com, προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντάς της πως δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν παντρεμένος.

«Τι σε κάνεις να πιστεύεις πως ένα ενήλικος σαν κι αυτόν είναι ελεύθερος; Λες ψέματα γιατί μπορείς να δεις ότι είναι καθαρός και αυτό δείχνει ότι κάποιος τον φροντίζει. Είσαι πόρνη και θα σου δώσω ένα μάθημα», της είπε σε έντονο ύφος πριν τη χαστουκίσει στο πρόσωπο.

Ο σύζυγός της προσπάθησε να τη σταματήσει, αλλά δεν γλίτωσε από την οργή της καθώς έφαγε κι αυτός μερικές πριν τον αρπάξει από τα γεννητικά όργανα και τον τραβήξει μακριά.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή