Η αποστολή του Αναστασιάδη για τα παιχνίδια της Εθνικής με Φινλανδία και Εσθονία

Print Friendly, PDF & Email

Αρκετές εκπλήξεις και διαφοροποιήσεις συγκριτικά με τις αποστολές του Μίχαελ Σκίμπε, επιφύλασσαν οι πρώτες κλήσεις του Αγγελου Αναστασιάδη για τα προσεχή ματς της Εθνικής μας στο Nations League κόντρα στη Φινλανδία και την Εσθονία.

Αναλυτικά, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε για πρώτη φορά τους Βλαχοδήμο (Μπενφίκα), Κούτρη (Ολυμπιακός), Μασούρα (Πανιώνιος), ενώ επανέφερε τους Σιόβα (Λεγανές), Σάμαρη (Μπενφίκα).

Αντίθετα, από τις κλήσεις απουσιάζουν τα ονόματα των Καρνέζη, Τζιόλη, Τζαβέλλα και Χριστοδουλόπουλου.

Στην αποστολή κλήθηκαν πέντε παίκτες της ΑΕΚ, τέσσερις του Ολυμπιακού, τρεις του ΠΑΟΚ, δύο του Ατρόμητου, ένας του Παναθηναϊκού, ένας του Πανιώνιου και επτά από το εξωτερικό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ:

«Ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης προέβη στην επιλογή ποδοσφαιριστών για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Φινλανδία (15/11) και την Εσθονία (18/11) για την 5η και 6η αγωνιστική του Nations League.

Οι παίκτες στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής:

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή