Η Αστυνομία ζήτησε μετάθεση του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, στον αέρα το πρόγραμμα

Print Friendly, PDF & Email

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και η ΓΑΔΑ αιτήθηκαν στη Super League και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, μέσω εγγράφου τη μετάθεση του αγώνα της 8ης αγωνιστικής, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός κατά μια ημέρα, εξαιτίας της παρέλασης και των λοιπών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το ντέρμπι έχει οριστεί από τη λίγκα την Κυριακή στις 28 Οκτωβρίου. Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη 25/10 φιλοξενεί τη Βίντι στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, συνεπώς η αναμέτρηση δεν μπορεί να μετατεθεί για το Σάββατο 27 Οκτωβρίου.

Επικρατέστερη λύση, η οποία μάλιστα αναμένεται να γίνει δεκτή, είναι η Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση το μπαλάκι πηγαίνει στην ΕΠΟ καθώς το τριήμερο 30/10, 31/10 η 1/11 θα οριστούν παιχνίδια Κυπέλλου τόσο για τον ΠΑΟΚ (με Εργοτέλη) όσο και για τον Παναθηναϊκό (με Ιεράπετρα).

Εάν το ντέρμπι πρωταθλήματος γίνει στις 29/10, τότε η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να ορίσει τα ματς Κυπέλλου των «πράσινων» και του «Δικεφάλου» την Πέμπτη 1/11, όμως κάτι τέτοιο έρχεται ξανά σε σύγκρουση με το πρόγραμμα της Super League, διότι για την 9η αγωνιστική έχουν οριστεί για το Σάββατο 3/11 τόσο ο αγώνας του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι όσο και το αθηναϊκό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή