Η ατυχία του Open με τη μετάδοση των τελικών του Copa Libertadores

Print Friendly, PDF & Email

Έχει τα άσχημά της η εκκίνηση του Open, από λάθη και ατέλειες, αλλά υπήρξε και ατυχία για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Η απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης του διπλού τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες, δηλαδή του αντίστοιχου Τσάμπιονς Λιγκ της Νότιας Αμερικής, ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ, ήταν μια σημαντική και έξυπνη κίνηση για να τονωθεί η τηλεθέαση του Ανοικτού Καναλιού. Αλλά και στους δύο τελικούς υπήρξαν απρόβλεπτα γεγονότα. Ο πρώτος που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε γιατί «πνίγηκε» το Μπουένος Άιρες από τη μεγαλύτερη βροχή που έχει πέσει στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια. Τελικά ο αγώνας διεξήχθη την επόμενη ημέρα και έληξε ισόπαλος 2-2.

Αλλά ούτε ο δεύτερος τελικός, που επρόκειτο να γίνει αυτό το Σάββατο, έμελλε να αρχίσει. Η ρεβάνς αναβλήθηκε γιατί υπέστη άγρια επίθεση με πέτρες και σιδηρολουστούς το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Μπόκα στο Μονουμένταλ, έδρα της Ρίβερ, και τραυματίστηκαν έξι παίκτες της. Έτσι η ομάδα δήλωσε αδυναμία να αγωνιστεί επικαλούμενη, πέρα από τραυματισμούς, το σοκ που είχαν υποστεί οι ποδοσφαιριστές της και τα χημικά που είχαν εισπνεύσει από το ρίψη δακρυγόνων. «Οι παίκτες έχουν τάση για εμετό» είπαν οι άνθρωποι της φιλοξενούμενης. Το παιχνίδι αναβλήθηκε για το βράδυ της Κυριακής, αλλά πριν ληφθεί η απόφαση έγινε πολύωρη προσπάθεια να διεξαχθεί το παιχνίδι, κάτι που αρνιόταν η Μπόκα, και έτσι το πρόγραμμα του Open ήταν στον αέρα.

Αρχικά, ορίστηκε η έναρξη στις 11 ώρα Ελλάδας του Σαββάτου (από τις 10 που ήταν προγραμματισμένο) και αργότερα έγινε γνωστό ότι θα αρχίσει ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα. Όλο αυτό το διάστημα η αβεβαιότητα κυριαρχούσε στο κανάλι, ώσπου ορίστηκε το βράδυ της Κυριακής, στις 10 ώρα Ελλάδας, για τον μεγάλο επαναληπτικό. Ο αγώνας δεν έγινε ούτε την Κυριακή και πλέον αναμένεται η απόφαση της CONMEBOL για το πότε θα διεξαχθεί.

Πηγή: harddog-sport.blogspot.com

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή