Η βελούδινη διαδοχή

Print Friendly, PDF & Email

Στο δρόμο προς την Αθήνα ο πρόεδρος μοιράστηκε με τους άλλους δύο συνεπιβάτες του και επίσης εκλέκτορες το μυστικό: ναι μεν κοιτάμε προς το βορρά και έχουμε δώσει υποσχέσεις, αλλά στην παρούσα φάση θα λοξοδρομήσουμε και θα ψηφίσουμε τον έτερο υποψήφιο, λόγω άρρηκτων σχέσεων που έχω μαζί του από το παρελθόν.

Οι συνεπιβάτες πάγωσαν και άρχισαν τα τηλέφωνα προκειμένου να επικοινωνήσουν τη μεταστροφή του προέδρου, στον οποίον διαμήνυσαν ότι αυτοί (οι συνεπιβάτες) δεν θα τον ακολουθήσουν στη στροφή των 180 μοιρών.

Μετά τη διαδικασία άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον πρόεδρο του οποίου η συμπεριφορά προσομοίαζε στους στίχους του τραγουδιού «αλλού τρως, αλλού πίνεις, κι αλλού πας και το δίνεις».

Αυτοί που εξελέγησαν μαζί του στις εκλογές που είχαν γίνει λίγους μήνες πριν και δεν ήταν ελεγχόμενοι στο βαθμό που ο ίδιος πίστευε, κίνησαν τις διαδικασίες για τη διαδοχή του, η οποία έγινε βελούδινα.

Ο δε έλεγχος που ακολούθησε, σύμφωνα με όσα λένε όσοι γνωρίζουν, έβγαλε χρέος 20.000 ευρώ προς την ΔΕΗ από τη χρήση του αθλητικού κέντρου και άλλες «ομορφιές»…

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή