Η Β’ Ισπανίας ενισχύει την εικόνα του πρωταθλήματος με παιχνίδια μέσω Youtube

Print Friendly, PDF & Email

Αγώνες από την δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, πρόκειται να μεταδοθούν στο Youtube με αγγλικό σχολιασμό, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η εικόνα του πρωταθλήματος.

Οι μεταδόσεις, που αρχίζουν απόψε με το παιχνίδι Κάντιθ εναντίον Γρανάδα, θα είναι διαθέσιμες στην Αφρική, την Ασία, την Αμερική και την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά όχι στην Ισπανία, όπου θα συνεχίσουν να μςταδίδονται από την εθνική τηλεόραση.

«Αυτές οι μεταδόσεις θα οδηγήσoυν σε αύξηση της αναγνωρισιμότητας του ισπανικού ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο και θα δώσει σε χιλιάδες φιλάθλους του ισπανικού ποδοσφαίρου την ευκαιρία να είναι σε θέση να ακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα», ανέφερε η La Liga σε σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά από μια συμφωνία της La Liga που έγινε με το Facebook στην αρχή αυτής της σεζόν για να μεταδίδει κάθε παιχνίδι στην κορυφαία ισπανική κατηγορία, δωρεάν, στην Ινδία.

«Στη La Liga έχουμε δεσμευτεί να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα κανάλια για να διευρύνουμε την μετάδοση των αγώνων μας. Η κίνηση να δείξουμε τη La Liga 123 στο Youtube, θα ενισχύσει τον ανταγωνισμό, φέρνοντάς το πρωτάθλημα κοντά, σε ένα νέο κοινό και σε μορφή που πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ ελκυστική για τους θεατές».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή