Η γιορτή της μηχανοκίνησης στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων στις 02-03/09

Print Friendly, PDF & Email

«Επανάληψις πάσης μήτηρ μαθήσεως» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και γι’ αυτό κι εμείς φροντίζουμε να επαναλάβουμε ότι το 8ο Motor Festival που έρχεται στις 2-3 Σεπτεμβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων θα είναι ό,τι πιο ανατρεπτικό έχει υπάρξει στο χώρο της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα!

Θα είναι το πληρέστερο event που θα έχει δει ποτέ ο ελλαδικός χώρος. Οι κορυφαίοι οδηγοί του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού θα βρεθούν στην πίστα των Μεγάρων και μεταξύ αυτών και ο… ιπτάμενος Νώντας Λογοθέτης.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του επαγγελματικού freestyle motocross, ο μοναδικός στην Ελλάδα που κατάφερε τη φιγούρα backflip σε απόσταση 20 μέτρων, θα βρεθεί το διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου στα Μέγαρα για να προσφέρει όπως έγραψε ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook «ένα σεμινάριο freestyle motocross για μικρούς και μεγάλους». Βέβαια δεν θα μείνει μόνο εκεί αφού «θα ακολουθήσει ένα show επίδειξης ικανοτήτων και μια ενημέρωση των μετατροπών που χρειάζεται μια μοτοσυκλέτα για freestyle motocross! Σας περιμένω εκεί»!

Μεταξύ των κορυφαίων που θα βρεθούν στα Μέγαρα και ο πρωταθλητής των Superbike Λευτέρης Πίππος, ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα τόσο στην ταχύτητα όσο και στο trial.

Για να συνεχίσουμε, όμως, την επανάληψη των λόγων που κανείς δεν πρέπει να χάσει το 8ο Motor Festival να υπενθυμίσουμε ότι στα Μέγαρα το σούπερ θέαμα θα περιλαμβάνει ακόμη Drift show, formula 3, mini moto gp, trial show και όχι μόνο.

Τα κορυφαία Clubs του ελληνικού μηχανοκίνητου κόσμου – φίλοι της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου μαζί – θα είναι επίσης εκεί, για να παρελάσουν στην πίστα των Μεγάρων το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 19:00, πριν ξεκινήσουν τα πάρτι που θα ακολουθήσουν και τις δύο ημέρες με Djs events , Dance show , car wash, fire show, led show, fireworks.

Πρωταγωνιστής εσύ!

Βέβαια το βασικότερο γεγονός που καθιστά το 8o Motor Festival ως το πιο ανατρεπτικό event της μηχανοκίνησης αποτελεί η άμεση συμμετοχή των θεατών.

Βλέπετε το 8ο Motor Festival θα εγκαινιάσει στα Μέγαρα πέραν της παρέλασης των Clubs επιπλέον δύο νέες κατηγορίες, το «Your Story» και το «Road King», που δίνουν τη δυνατότητα σε όποιον τολμηρό θεατή το επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, να τρέξει στην πίστα με το όχημά του, να γνωρίσει την αποθέωση από χιλιάδες κόσμου και να διεκδικήσει τον τίτλο του «Βασιλιά των δρόμων». Τα πράγματα είναι απλά: Μεγάλος πρωταγωνιστής το διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου στα Μέγαρα θα είναι ο κόσμος, αφού ήδη οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές και στο αυτοκινητοδρόμιο τα γκάζια θα είναι… τσίτα!

Αλλά το 8ο Motor Festival δεν μένει μόνο εκεί αφού θα υπάρχουν επίσημες δεξιοτεχνίες και εκπαίδευση για ασφαλή αγωνιστική οδήγηση από πρωταθλητές οδηγούς για μικρούς και μεγάλους, αλλά και μια θέση ως συνοδηγός δίπλα στους καλύτερους οδηγούς του Drift.

Το 8ο Motor Festival, που διοργανώνει η εταιρεία Magic Lamp, είναι τρόπος ζωής και δεν νοείται να το χάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Motor Festival στο Facebook

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή