Η ενόχληση της ΑΕΚ με την ΕΡΤ και η απάντηση της δημόσιας τηλεόρασης

Print Friendly, PDF & Email

Ιδιαιτέρως εκνευρισμένοι με τη στάση της ΕΡΤ στο θέμα της δικαστικής διαμάχης με τον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Τούμπας με παρουσία των Κυριάκου Κυριάκου και Παντελή Κωνσταντινίδη στην «Αθλητική Κυριακή» οι διοικούντες την ΑΕΚ, κατηγορώντας την ότι δεν τήρησε ουδέτερη στάση.

«Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων της μιας πλευράς», ανέφεραν μεταξύ άλλων από την «Ενωση», σημειώνοντας ότι θα προχωρήσουν σε σχετική καταγγελία για το ζήτημα.

Από την πλευρά της η ΕΡΤ υπογραμμίζει ότι όλα έγιναν σύμφωνα με την δημοσιογραφική δεοντολογία και κανείς δεν μπορεί να της προσάψει κάτι.

«Επικοινώνησα με τον κ. Δημάτο, τον ενημέρωσα ότι θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και του ζήτησα να παρακολουθεί την εκπομπή κάποιος από την ΑΕΚ για να παρέμβει ζωντανά, αν το θελήσει. Μου απάντησε ότι θα είναι στο δρόμο μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και μου είπε ότι θα ενημερώσει τον κ. Λυσσάνδρου, για να παρακολουθεί την εκπομπή και να παρέμβει», ανέφερε ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος και παρουσιαστής της «Αθλητικής Κυριακής», Γιώργος Λυκουρόπουλος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή