Η επιχείρηση «Οίκος» είχε προσπαθήσει να στήσει τα κόρνερ στο Μάλαγα – Ρεάλ

Print Friendly, PDF & Email

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας καθημερινά για τη λειτουργία της “Επιχείρησης Οίκος” στην Ισπανία.

Μετά την εμπλοκή και της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που αρνείται οποιαδήποτε σύνδεση, αποκαλύπτονται ότι στηνόταν και τα κόρνερ στo Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και παιχνίδια στην Ιταλία. Το ακραίο πάντως είναι ότι μια μέρα, ο αρχηγός Κάρλος Αράντα, απείλησε δύο γυναίκες με ένα τσεκούρι φωνάζοντας “θα σας σκοτώσω”, με τον κατάλογο των εικαζόμενων αδικημάτων να μεγαλώνει περισσότερο.

Οι αναφορές δείχνουν ότι ο Κάρλος Αράντα, ηγέτης της  «Επιχείρηση Οίκος», προσπάθησε να καθορίσει τον αριθμό των κόρνερ που δόθηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Μάλαγα με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2017.

Η “Βασιλισσα” κερδίζοντας με 2-0 τη Μάλαγα τους εξασφάλιζε τον τίτλο της LaLiga τη σεζόν 2016/17.

Σύμφωνα με την El Pais, ο Αράντα συμφώνησε με τον Ρέτζιο της Μάλαγα ως προς το πόσα κόρνερ θα δοθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Ο Ρέτζιο έπαιξε εκείνη την ημέρα, αλλά υπήρχαν συνολικά 16 κόρνερ – δύο περισσότερα από ό, τι είχε ζητήσει ο Αράντα .

“Κοίτα, είπαμε για 14 και ήταν 16, νομίζεις ότι είμαι ηλίθιος;”, είπε ο Αράντα σε μια συνομιλία με τον Ρέτσιο που αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα .”Ήταν 16 κόρνερ στο παιχνίδι χθες; Δεν τα πήρα είδηση”, απάντησε ο Ρέτσιο. Η El Pais γράφει ότι αυτό δεν είναι το μοναδικό γεγονός όπου ο Ρέτσιο θα μπορούσε να συνδεθεί με το σκάνδαλο «Επιχείρηση Οίκος».

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή