Η ΕΕΑ καλεί τον Σαββίδη για το μετοχολόγιο της ΠΑΕ – ΠΑΟΚ: “Επικίνδυνοι άνθρωποι”

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με την ΕΕΑ, ο Ιβάν Σαββίδης θα κληθεί την άλλη Πέμπτη (06/02) να δώσει εξηγήσεις για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου φαίνεται ότι δεν πήρε έγκριση από την Επιτροπή.

Οπως προκύπτει από την ΕΕΑ, έφτασε μόλις την Δευτέρα (27/1) το πρακτικό από το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τις 31/12/2019 όπου ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται να μετέχει με 6,5 εκατ. ευρώ σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που φέρεται να αντιστοιχεί στο 5,6% του μετοχικού κεφαλαίου.

Υπήρξε δηλαδή αλλαγή στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ και το ποσοστό επισύρει ανάλογες κυρώσεις με αυτές που επέβαλλε η ΕΕΑ στην Ξάνθη επίσης γιατί δεν πήρε έγκριση από την Επιτροπή πριν μεταβάλει το μετοχολόγιο της.

Συγκεκριμένα η ΕΕΑ υποστηρίζει πως δεν είχε ενημερωθεί αρμοδίως, με το πρακτικό να φτάνει στα χέρια της απόψε.

ΠΑΟΚ: “Εμμονική η ΕΕΑ”

Στον ΠΑΟΚ αντέδρασαν τονίζοντας πως η ΕΕΑ λειτουργεί λειτουργεί εμμονικά και τονίζει πως το ποσοστό δεν ξεπερνάει το 5%. Αναλυτικά το σχόλιο των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Απόδειξη της εμμονικής προσέγγισης της ΕΕΑ είναι το γεγονός ότι την ίδια μέρα μιας σκανδαλώδους απόφασης, καλεί τον Ιβάν Σαββίδη για παράτυπη αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτω από το 5%!!! Οι επικίνδυνοι αυτοί άνθρωποι βγάζουν και πορίσματα…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή