Η εθνική του EURO 2004 έβαλε… καλάθι στον σχολικό εκφοβισμό (video)

Print Friendly, PDF & Email

Η «χρυσή» εθνική ποδοσφαίρου του EURO 2004 και παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού, παίζοντας μπάσκετ στο κλειστό της Νήαρ Ηστ το πρωί της Τρίτης (6/3).

Στις κερκίδες του κλειστού της Καισαριανής βρέθηκαν παιδιά από πολλά σχολεία της Αττικής, για να παρακολουθήσουν αυτόν τον διαφορετικό αγώνα.

Η 6η Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού και οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες και ποδοσφαιριστές ένωσαν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές σχετικά με αυτό το φαινόμενο νεανικής παραβατικότητας, η οποία μπορεί να εκφράζεται με τη μορφή του λεκτικού, του κοινωνικού, του σωματικού ή και του ηλεκτρονικού εκφοβισμού.

Με την ομάδα των παλαίμαχων μπασκετμπολιστών αγωνίστηκαν ανάμεσα σε άλλους ο Νάσος Γαλακτερός, ο Μιχάλης Υφαντής, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Σάκης Τζαλαλής και ο Γιάννης Γιαννούλης, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Γιάννη Ιωαννίδη.

Από την εθνική ομάδα που κατέκτησε το EURO 2004 στην Πορτογαλία αγωνίστηκαν οι: Θοδωρής Ζαγοράκης, Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Τάκης Φύσσας, Βασίλης Τσιάρτας, Κώστας Κατσουράνης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή