«Η Ελλάδα έχει καλούς διαιτητές, το πρόβλημα είναι η μαφία από πίσω τους»

Print Friendly, PDF & Email

Για όσα στους αγώνες του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Τούμπα μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας ότι αυτά γίνονται μόνο  στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο προπονητής της Κ-20 του «Δικεφάλου του Βορρά» ξεκαθάρισε ότι οι Ελληνες διαιτητές είναι καλοί, αφήνοντας αιχμές για παρουσία «μαφίας» που τους εκβιάζει.

«Ολα αυτά που έγιναν, έγιναν μόνο στην Ελλάδα. Είναι κρίμα, όλο αυτό με τα χαρτιά. Εάν ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού, θα έλεγα ότι αυτό που έκανε ο Γκαρθία είναι το πιο άσχημο που υπάρχει. Είδα, στον Αναστασιάδη πετούσαν. Κάνεις έτσι και συνεχίζεις. Τι να κάνεις; Στην Κ20 είδα καλούς διαιτητές. Δεν είναι το πρόβλημα εάν έχουμε καλούς διαιτητές. Έχουμε καλούς διαιτητές. Είναι τι γίνεται από… πίσω. Εάν ο διαιτητής έχει οικογένεια και σου πουν πρόσεχε γιατί έχεις οικογένεια, τι θα κάνουν τα παιδιά. Είναι δύσκολα. Είναι η μαφία που είναι από πίσω. Δεν μπορείς να χαρείς ένα τίτλο με αυτόν τον τρόπο.

Δεν θα έκανα ποτέ, αυτό που έκανε ο Γκαρθία. Στη Λατινική Αμερική, δεν υπάρχει το -3, το -6 (αφαίρεση βαθμών). Μετά πάω εγώ έξω να παίξω, πάμε Τρίπολη, να πω εγώ σε ένα φίλο πέτα μου ένα χαρτί εδώ και να πεθάνω εκεί για να πάρω τους βαθμούς. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Η Super League, η ΕΠΟ τι κάνουν; Ας βάλουν παιδιά που έπαιξαν μπάλα και καταλαβαίνουν. Είναι κατάλληλοι (γι’ αυτή τη θέση) πρώην ποδοσφαιριστές», δήλωσε μεταξύ άλλων στην PAOK TV ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή