“Η ελληνική Πολιτεία αφήνει μια ομάδα να συμπεριφέρεται αγνοώντας νόμους και κανονισμούς”

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΠΑΟΚ μέσω του Match Report του ντέρμπι, που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του κάνει εκτενή αναφορά στα όσα συνέβησαν κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας στο Καραϊσκάκη και αφήνει αιχμές προς την ελληνική Πολιτεία, την Αστυνομία και τον Ολυμπιακό.

Πριν λοιπόν την περιγραφή του αγώνα, στο επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ αναρτήθηκαν τα εξής:

“Ένα ντέρμπι το οποίο ξεκίνησε πολύ πριν τη σέντρα του αγώνα, καθώς η αποστολή του Δικεφάλου έφτασε στα αποδυτήρια της έδρας του Ολυμπιακού με καθυστέρηση και μάλιστα με τα πόδια και εν μέσω επεισοδίων φιλάθλων του Ολυμπιακού και της αστυνομίας, σε χώρο που θεωρητικά ήταν αποκλεισμένος, ενώ υπήρχε και προπηλακισμός από διαπιστευμένους, φιλάθλους των γηπεδούχων στον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση.

Η ευθύνη για όσα έγιναν την ώρα της άφιξης αλλά και αυτά που από τύχη δεν έγιναν στο ημίχρονο ανήκουν στην Ελληνική Πολιτεία, την Ελληνική Αστυνομία που αφήνουν μια ομάδα να συμπεριφέρεται με τρόπους που γυρίζουν το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω αγνοώντας νόμους και κανονισμούς.

Μετά λοιπόν τις ασχήμιες κατά την άφιξη του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και δικαίωσαν όσους περίμεναν να δουν μία σκληρή μάχη των δύο καλύτερων ομάδων της χώρας”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή