Η επίθεση στην Καρδίτσα και οι πάσης φύσεως ορατοί και αόρατοι κουκουλουφόροι

Print Friendly, PDF & Email

Μετά την Αναγέννηση Καρδίτσας και η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τις απειλές προς το συνάδελφο Θεοδόση Κατσάρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο το περιστατικό που έλαβε χώρα στη πόλη της Καρδίτσας τις νυκτερινές ώρες της Πέμπτης 22 Ιουνίου με θύμα τον συνάδελφο Θεοδόση Κατσάρα.
Θα πρέπει να καταλάβουν οι πάσης φύσεως ορατοί και αόρατοι κουκουλουφόροι πως με απειλές και λεκτικούς τραμπουκισμούς δεν θα καταφέρουν να φιμώσουν την ανεξάρτητη πένα του συγκεκριμένου συναδέλφου, ούτε και την άποψη κανενός άλλου επαγγελματία δημοσιογράφου.

Είναι βέβαιο ότι αρκετοί σε αυτό τον τόπο δεν ανέχονται ούτε τον δημοσιογραφικό έλεγχο, ούτε και την καλόπιστη δημοσιογραφική κριτική. Τα παραδείγματα πολλά…
Ωστόσο τους προειδοποιούμε πως οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι δεν φοβούνται τις απειλές τους, θα εργάζονται όπως αρμόζει στην ιδιότητα τους και όπως επιτάσσει το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου και η δημοσιογραφική δεοντολογία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας βρίσκεται στο πλευρό του συναδέλφου Θεοδόση Κατσάρα και θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους το δικαίωμα του να ασκεί το δημοσιογραφικό του λειτούργημα ελεύθερα, χωρίς εκβιασμούς και απειλές.

Το Δ.Σ.
ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή